Ontdek de voordelen van een PVC vloer. Maak vandaag nog een afspraak met ons bedrijf uit Deurne, Noord-Brabant

Een PVC vloer kopen is een goede investering, want naast praktisch is deze ook zeer mooi. Wij bieden u met onze nieuwe collectie PVC vloeren, die nauwelijks te onderscheiden zijn van houten vloeren, een unieke kans. Met natuurgetrouwe dessins en maximale variatie in patronen kunt u een vloer kopen die precies past bij de rest van uw interieur. U kunt een aantal opties bekijken in onze showroom in Deurne, Noord-Brabant. Om deze prachtige vloeren goed te beoordelen is online bestellen niet zo voor de hand liggend. Wij kunnen echter ook bij u aan huis komen met onze stalen. Wilt u eerst een prijsindicatie? Vraag dan direct een gratis offerte aan.

OfferteBel: 0493 380069

PVC vloer kopen tegen een vaste prijs

Elke PVC vloer heeft bij ons een eerlijke, vaste prijs. U betaalt nooit te veel. Een PVC vloer is geschikt voor vele ruimtes, ook waar veel gelopen wordt. In de woonkamer, keuken of hal. In tegenstelling tot een houten vloer is PVC geen natuurproduct. Daarom zal het niet uitzetten of krimpen. Het is dus vochtbestendig. Valt er water op uw vloer? Geen punt. Uw vloer zal hierdoor geen schade oplopen. PVC vloeren zijn waterbestendige en hygiënische vloeren. Bovendien is de vloer dankzij de beschermlaag bijzonder hygiënisch en moeiteloos te reinigen, zodat vuiligheid geen enkele kans krijgt.

Een belangrijk beslispunt bij het kopen van een PVC vloer is uiteindelijk de prijs. Onze prijzen zijn niet afhankelijk van de kwaliteit, want wij bieden alleen maar hoogwaardige kwaliteitsvloeren. De prijs is onder meer afhankelijk van het aantal m2 aan materiaal dat u nodig heeft. Een vrijblijvende offerte zal duidelijk maken of de door u gekozen vloer binnen uw budget valt.

PVC visgraat houtlook-vloerPVC vloer betonlook

De prijs die u bij ons betaalt voor een PVC vloer is inclusief een bezoek aan huis in de provincie Noord-Brabant. Ook het egaliseren en monteren van de vloer is bij de prijs inbegrepen. Hierdoor komt u achteraf niet voor financiële verrassingen te staan. De enige verrassing die wij voor u in petto hebben is genieten van een schitterende vloer. Een kwaliteitsvloer met een voelbare houtstructuur en rondom een microvelling rand als perfecte afwerking. Geschikt voor zowel vloerverwarming als vloerkoeling.

PVC vloeren te koop in vele natuurlijke dessins

PVC vloeren kwamen een aantal jaren geleden voor het eerst als vloerbedekking op de markt. In eerste instantie werden ze vooral toegepast in bedrijfsruimten, maar tegenwoordig zijn PVC vloeren niet meer weg te denken als vloerbedekking in onze huiskamers. Ze zijn te koop met de meest uiteenlopende natuurlijke dessins. Bovendien kunnen ze door de goede slijtlaag jarenlang mee, terwijl ze nauwelijks krassen of indrukken vertonen. Ze blijven zowel in vochtige als droge toestand hun stoere, natuurlijke karakter behouden. De productie van onze nieuwe collectie vloeren voldoet aan de strenge Europese normen. Twijfelen of de kwaliteit wel goed is, is daarom niet van toepassing. Bovendien wordt de productie gedaan op milieuvriendelijke wijze. Daarnaast geven wij u 15 jaar garantie bij woongebruik. Een extra stuk zekerheid. Wij zijn inmiddels leverancier van diverse gerenommeerde merken als Belakos, Jab, Therdex, Bodiax, Moduleo, Prodinex, Sense en Forbo

Ons werkgebied in Noord-Brabant

Onze werkwijze is simpel. Zodra u een keuze heeft gemaakt voor een PVC vloer uit onze prachtige collectie, dan meten wij de ruimte in. Is het nodig om uw oude vloer eerst te egaliseren? Dan doen wij dit gratis. Dan maken wij met u een afspraak voor het monteren van uw vloer. Alles voor een vaste en goedkope prijs, want voor de kosten hoeft u het niet te laten, want de prijzen van deze hoogwaardige, waterbestendige en hygiënische vloerbedekking zijn alleszins redelijk. Een unieke kans voor onze klanten die een PVC vloer kopen. Het is goed om te weten dat deze PVC vloeren zeer geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming of vloerkoeling. Laat ons weten wat uw wensen zijn. U kunt direct een afspraak maken. Als u dit wenst, komen wij met onze stalen bij u aan huis. Wij bedienen een breed werkgebied in de provincie Noord-Brabant. Gemakshalve noemen wij enkele steden, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

 • Asten
 • Bakel
 • De Rips
 • Deurne
 • Geldrop
 • Helmond
 • Milheeze
 • Someren
 • Venray
 • Oirlo
 • Oostrum


Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

0493 380 069
 • Ik geef KijkopGordijnen toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees hier de privacyverklaring.
 • 100% maatwerk
 • 100% kwaliteit
 • 100% meetgarantie
 • Advies aan huis