Stijladvies aan huis

Stijladvies aan huis

Ben je niet zeker over welke gordijnen of vloeren het beste in je interieur passen? Of wil je graag dat alles professioneel wordt ingemeten? Dan komen wij graag langs voor persoonlijk stijladvies aan huis.

Plan professioneel stijladvies aan huis

  Ons stijladvies aan huis gaat als volgt:

  1. We gaan voor je aan de slag met een passend product- & kleuradvies.
  2. We meten direct alle ramen en/of vloeren in.
  3. Zodra we alles uitgekozen hebben, brengen wij direct een offerte uit en verrekenen we automatisch de gordijnen & vloeren actie.
  4. We zenden deze vrijblijvende offerte naar je toe. Je bent niet verplicht deze af te nemen.

  Omdat we de ramen of vloeren gaan inmeten, dient de woning vóór de afspraak klaar te zijn om in te kunnen meten. Denk hierbij aan; vrije beweegruimte, het stucwerk moet klaar zijn, de kozijnen dienen geplaatst te zijn en de smeervloer dient klaart te zijn.

  Montage service door eigen monteurs

  Als je kiest voor Kijk Op gordijnen kies je er voor om totaal ontzorgt te worden. Nadat we u een kleur & product advies hebben gegeven. En samen met jou alle keuzes gemaakt hebben meten wij alle ramen professioneel in.

  Wij bestellen jou in Nederland gefabriceerde producten en komen deze professioneel plaatsen. Dit doen wij uiteraard met eigen stoffeerders dit om de kwaliteit te waarborgen waar wij als bedrijf voor staan.