Stijladvies aan huis
Showroom

Deurne

Maak een afspraak en onze specialisten helpen je met het kiezen van de perfecte raamdecoratie.

Maak een afspraak

De oorsprong

De oorsprong van KijkopGordijnen B.V. ligt in Deurne. Hier opende we dus onze eerste showroom en inmiddels weten de mensen in de regio ons goed te vinden. De showroom is in 2021 verhuisd naar een splinternieuw pand waar ook ons kantoor en het magazijn gevestigd zijn. In showroom Deurne kunt u terecht voor al uw gordijnen & vloeren.

KijkopGordijnen vestiging Deurne, is gelegen aan het industrieterrein op de Doctor Huub van Doorneweg 24C. Kom langs voor uw Gordijnen & vloeren of maak een afspraak bij U aan huis.

Showroom informatie

Doctor Huub van Doorneweg 24c
5753 PM Deurne, Nederland
KvK:

73695904

+31 (0) 493 380 069 deurne@kijkopgordijnen.nl

Onze openingstijden deze week

Afwijkende openingstijden

05-12-2024 - Sinterklaas
10:00 - 15:00
25-12-2024 - Kerst
Gesloten
26-12-2024 - Kerst
Gesloten
31-12-2024 - Oudjaar
Gesloten
01-01-2025 - Nieuwjaar
Gesloten
Doctor Huub van Doorneweg 24c
Deurne, Nederland
Bereken route

Sfeer proeven Impressie

The look & feel

De look en feel van de in 2021 gebouwde showroom, is modern en industrieel maar voelt huiselijk door de warme stoffen en kleuren van de raamdecoratie en karpetten. Tevens zijn er een aantal hoeken volledig aangekleed zodat u gemakkelijker de sfeer kunt proeven van de uitstraling in een echte woning.

Voor al uw raamdecoratie

In Deurne kunt u al onze producten werkend zien. Plissés, jaloezieën, gordijnen, inbetweens, rolgordijnen en vouwgordijnen. Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment aan karpetten. Niet alleen voor raamdecoratie maar ook voor vloeren bent u in Deurne aan het juiste adres. Er zijn PVC en tapijt stalen te vinden van diverse A-merken. Ook liggen er verschillende motieven en kleuren in de vloer van de showroom zelf zodat u een beter beeld krijgt van de sfeer. U kunt hier dus terecht voor de totaalinrichting van uw woning.

Successvol concept

Kijk op Gordijnen is een gestaag groeiend bedrijf. Er is in korte tijd een succesvol concept neergezet. De kracht van het bedrijf zit hem in het geven van een vrijblijvend kleur en product advies aan huis, en de mogelijkheid om de producten in 1 van de showrooms werkend te zien.

Weet u nog helemaal niet wat u wilt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan oriënteren in de showroom, en laat u adviseren door onze stylisten. (Tip: neem maten mee, dan kunnen we direct een prijsindicatie maken).

Heeft u al wel duidelijke wensen? Dan komen wij graag met stalen bij u langs zodat u meteen kunt zien wat er perfect past in uw eigen woning. U kunt de stalen dan gemakkelijk matchen met uw eigen inrichting. Tevens krijgt u tijdens het adviesgesprek direct een vrijblijvende offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Met vriendelijke groet,

Rick Gooren.

Rick Gooren

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje.