Kijk op Gordijnen

voor bedrijven

Bedrijven (B2B), Bent u op zoek naar een professionele woning & bedrijfsstoffeerder? aarzel niet en neem contact op met Kijk Op Gordijnen. zie wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Wat kunnen wij u bieden?

Wij bieden voor onze zakelijke klant een breed gamma aan raamdecoratie. U kunt hier denken aan Inbetween gordijnen, gordijnen, verduisteringsgordijnen, jaloezieën, duo & rolgordijnen, lamellen, plissés, shutters en vouwgordijnen.

Tevens de volgende type vloeren; pvc, vinyl, tapijt, laminaat, marmoleum, safestep, surestep.

Nederlandse producten & Advies op locatie

KIJK OP GORDIJNEN BIEDT NEDERLANDSE PRODUCTEN TEGEN ZEER SCHERPE PRIJZEN, ADVIES & METING BIJ U OP HET BEDRIJF OF BIJ UW KLANT AAN HUIS. TEVENS HEEFT KIJK OP GORDIJNEN ZIJN EIGEN MONTAGE SERVICE WAAR U ALS PROFESSIONAL OOK GEBRUIK VAN KUNT MAKEN. U WILT TOCH OOK HET BESTE VOOR U EN UW BEDRIJF? DAAROM KIEST U VOOR ONS.

Voordelen & aantrekkelijke prijzen

Als professional krijgt U bij Kijk Op gordijnen aantrekkelijke prijzen voor onze producten en diensten. Wij kunnen op diverse manieren samenwerkingen aan gaan. Denk hierbij aan compleet ontzorgen waarbij wij het hele project uit handen nemen of kiest u er liever voor om alles zelf in te meten en te monteren zodat wij enkel de producten aanleveren? Dit is allemaal bespreekbaar.

Benieuwd wat Kijk Op Gordijnen voor uw project of branche kan betekenen?

Samenwerking met (binnenhuis) architecten

Wij werken samen met diverse (binnenhuis) architecten voor individuele projecten tot en met uitvoerders van grootschalige interieurprojecten, Bouwbedrijven en aannemers. Maar ook met stylisten en ZZP’ers in de raamdecoratie branche.

Ook voor garagedeuren en buitenzonwering bieden wij diverse mogelijkheden. zie onze partner in buitenzonwering en garagedeuren.

VOOR DE INTERIEURARCHITECTEN & INTERIEURSTYLISTEN

Onze producten aanbieden aan uw klant, dit kan op diverse manieren. U kunt gebruik maken van onze showrooms. U mag met uw klant een afspraak inplannen in 1 van onze showrooms en gebruik maken van al onze kleur en product stalen. Tevens zorgen we ervoor dat er altijd een adviseur van Kijk op gordijnen aanwezig is. Zo kunt u uw klant perfect inspireren en ziet uw klant onze raamdecoratie en vloeren op groot formaat. Tevens kunnen we direct een offerte uitbrengen voor uw klant. Is uw klant overtuigd om met U en Kijk Op Gordijnen in zee te gaan? Dan plannen we direct een inmeet afspraak bij uw klant in. Wij zullen naar het huis van uw klant gaan om de producten in te meten en tevens te installeren/monteren. Zo ontzorgen we U en UW klant volledig. Uiteraard houden we rekening met een mooie aanbreng premie voor U als interieurarchitect / interieur stylist.

We hebben diverse oplossingen van budget producten tot high-end producten. voor elke klant bieden wij een passend product en advies.

VOOR DE ZZP’eR & MONTEURS

U bent stoffeerder en koopt nu via de groothandel? Of koopt u direct bij de leveranciers in met standaard inkoop prijzen? neem dan direct contact met ons op! door onze grootschalige inkoop en directe lijnen met de fabrikant kopen wij velen malen scherper in en hier profiteert U van mee!
Tevens biedt Kijk Op Gordijnen de mogelijkheid om uw montages te verzorgen. U meet de raamdecoratie of vloeren in bij uw klant en u besteld deze bij Kijk Op Gordijnen, dan kunnen wij u helpen door deze montages te verzorgen! Zo kunt u meer tijd besteden aan uw klanten en maximale omzetten draaien. Heeft U een eigen winkel? of bent u van plan een winkel te openen? kijk eens naar de Franchise mogelijkheden binnen Kijk Op Gordijnen en open uw eigen Kijk Op Gordijnen franchise vestiging.

We hebben diverse oplossingen van budget producten tot high end producten. voor elke klant bieden wij een passend product en advies.

VOOR DE ARCHITECTEN

Kijk Op Gordijnen is de partner in stoffering voor Architecten, Op basis van bouwtekeningen of kozijntekeningen kunnen wij direct een offerte opstellen. Dit kunt u meenemen in de financiële begroting. Doordat onze productie in Nederland gevestigd is, kunnen we snel een product van hoge kwaliteit leveren. Dit uiteraard tegen speciale tarieven. Tevens werken wij met aanbreng bonussen, speciaal voor Architecten. We bieden de mogelijkheid om met uw klant naar onze showroom te komen. of wij komen naar U of uw klant toe met kleur & product stalen.

We hebben diverse oplossingen van budget producten tot high end producten. voor elke klant bieden wij een passend product en advies.

VOOR DE WONINGCORPORATIES

Voor woningcorporaties maken wij van Kijk Op Gordijnen speciale prijzen voor grotere projecten, dit is uiterst aantrekkelijk voor grootschalige projecten. denk hierbij aan verhuurprojecten. We hebben diverse oplossingen, van budget oplossingen tot high-end oplossingen. voor elk project hebben we een passend advies. Tevens werken we voor woningcorporaties met aanbreng bonussen. Zo nemen wij u het werk uit handen. U stuurt uw klant naar onze showrooms en wij verzorgen uw hele project van A tot Z.

We hebben diverse oplossingen van budget producten tot high-end producten. voor elke klant bieden wij een passend product en advies.

VOOR DE AANNEMER

Uiteraard bieden we mooie oplossingen voor aannemers zodat U uw project van A tot Z kunt opleveren. Wij zien deze ontwikkeling steeds vaker. De aannemer ontzorgt de klant in het gehele traject van ontwerp tot verhuizing. Uiteraard willen wij het onderdeel stoffering graag voor u verzorgen. Hoe gaat dit traject in zijn werk?
op basis van de wensen van uw klant kunnen we een offerte uitbrengen. deze kunt u in het offerte traject meenemen. dit kan op basis van bouwtekeningen. zodra uw klant akkoord is kunnen zij afspraken gaan maken voor het uitzoeken van alle materialen. Wij nodigen uw klant uit in 1 van onze showrooms en zullen een passend kleur en product advies verzorgen. Zodra alle keuzes zijn gemaakt zullen we dit aan u terugkoppelen zodat u hier in het bouwtraject rekening mee kunt houden. U kunt ons meenemen in uw project planning en wij zullen ons hier op aanpassen.

We hebben diverse oplossingen van budget producten tot high-end producten. voor elke klant bieden wij een passend product en advies.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje.