Stijladvies aan huis
Kijk op Gordijnen

voor bedrijven

Bedrijven (B2B), Bent je op zoek naar een professionele woning & bedrijfsstoffeerder? aarzel niet en neem contact op met Kijk Op Gordijnen. zie wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Wat kunnen wij je bieden?

Wij bieden voor onze zakelijke klant een breed gamma aan raamdecoratie. Je kunt hier denken aan Inbetween gordijnen, gordijnen, verduisteringsgordijnen, jaloezieën, duo & rolgordijnen, lamellen, plissés, shutters en vouwgordijnen.

Tevens de volgende type vloeren; pvc, vinyl, tapijt, laminaat, marmoleum, safestep, surestep.

Nederlandse producten & Advies op locatie

Kijk op gordijnen biedt nederlandse producten tegen zeer scherpe prijzen, advies & meting bij jou op het bedrijf of bij jouw klant aan huis. Tevens heeft kijk op gordijnen zijn eigen montage service waar u als professional ook gebruik van kunt maken. U wilt toch ook het beste voor jouw bedrijf? Daarom kies je voor ons.

Deurne - Showroom 10

Voordelen & aantrekkelijke prijzen

Als professional krijgt je bij Kijk Op gordijnen aantrekkelijke prijzen voor onze producten en diensten. Wij kunnen op diverse manieren samenwerkingen aan gaan. Denk hierbij aan compleet ontzorgen waarbij wij het hele project uit handen nemen of kies je er liever voor om alles zelf in te meten en te monteren zodat wij enkel de producten aanleveren? Dit is allemaal bespreekbaar.

Benieuwd wat Kijk Op Gordijnen voor jouw project of branche kan betekenen?

Samenwerking met (binnenhuis) architecten

Wij werken samen met diverse (binnenhuis) architecten voor individuele projecten tot en met uitvoerders van grootschalige interieurprojecten, Bouwbedrijven en aannemers. Maar ook met stylisten en ZZP’ers in de raamdecoratie branche.

Ook voor garagedeuren en buitenzonwering bieden wij diverse mogelijkheden. zie onze partner in buitenzonwering en garagedeuren.

Voor de interieurarchitecten & interieurstylisten

Onze producten aanbieden aan jouw klant, dit kan op diverse manieren. Je kunt gebruik maken van onze showrooms. Je mag met uw klant een afspraak inplannen in 1 van onze showrooms en gebruik maken van al onze kleur en product stalen. Tevens zorgen we ervoor dat er altijd een adviseur van Kijk op gordijnen aanwezig is. Zo kunt je jouw klant perfect inspireren en ziet jouw klant onze raamdecoratie en vloeren op groot formaat. Tevens kunnen we direct een offerte uitbrengen voor jouw klant.

Is jouw klant overtuigd om met jou en Kijk Op Gordijnen in zee te gaan?

Dan plannen we direct een inmeet afspraak bij jouw klant in. Wij zullen naar het huis van jouw klant gaan om de producten in te meten en tevens te installeren/monteren. Zo ontzorgen we jou en jouw klant volledig. Uiteraard houden we rekening met een mooie aanbreng premie voor jou als interieurarchitect / interieur stylist.

We hebben diverse oplossingen van budget producten tot high-end producten. voor elke klant bieden wij een passend product en advies.

Voor de zzp’er & monteurs

Je bent stoffeerder en koopt nu via de groothandel? Of koopt je direct bij de leveranciers in met standaard inkoop prijzen? neem dan direct contact met ons op! door onze grootschalige inkoop en directe lijnen met de fabrikant kopen wij velen malen scherper in en hier profiteert jij van mee!
Tevens biedt Kijk Op Gordijnen de mogelijkheid om jouw montages te verzorgen. Je meet de raamdecoratie of vloeren in bij uw klant en je besteld deze bij Kijk Op Gordijnen, dan kunnen wij je helpen door deze montages te verzorgen! Zo kunt je meer tijd besteden aan jouw klanten en maximale omzetten draaien. Heb je een eigen winkel? of ben je van plan een winkel te openen? kijk eens naar de Franchise mogelijkheden binnen Kijk Op Gordijnen en open jouw eigen Kijk Op Gordijnen franchise vestiging.

We hebben diverse oplossingen van budget producten tot high end producten. voor elke klant bieden wij een passend product en advies.

Voor de architecten

Kijk Op Gordijnen is de partner in stoffering voor Architecten, Op basis van bouwtekeningen of kozijntekeningen kunnen wij direct een offerte opstellen. Dit kun je meenemen in de financiële begroting. Doordat onze productie in Nederland gevestigd is, kunnen we snel een product van hoge kwaliteit leveren. Dit uiteraard tegen speciale tarieven. Tevens werken wij met aanbreng bonussen, speciaal voor Architecten. We bieden de mogelijkheid om met jouw klant naar onze showroom te komen. of wij komen naar jou of je klant toe met kleur & product stalen.

We hebben diverse oplossingen van budget producten tot high end producten. voor elke klant bieden wij een passend product en advies.

Productstalen 3

Voor de woningcorporaties

Voor woningcorporaties maken wij van Kijk Op Gordijnen speciale prijzen voor grotere projecten, dit is uiterst aantrekkelijk voor grootschalige projecten. denk hierbij aan verhuurprojecten. We hebben diverse oplossingen, van budget oplossingen tot high-end oplossingen. voor elk project hebben we een passend advies. Tevens werken we voor woningcorporaties met aanbreng bonussen. Zo nemen wij je het werk uit handen. Je stuurt jouw klant naar onze showrooms en wij verzorgen je gehele project van A tot Z.

We hebben diverse oplossingen van budget producten tot high-end producten. voor elke klant bieden wij een passend product en advies.

Voor de aannemer

Uiteraard bieden we mooie oplossingen voor aannemers zodat je jouw project van A tot Z kunt opleveren. Wij zien deze ontwikkeling steeds vaker. De aannemer ontzorgt de klant in het gehele traject van ontwerp tot verhuizing. Uiteraard willen wij het onderdeel stoffering graag voor je verzorgen. Hoe gaat dit traject in zijn werk?
op basis van de wensen van jouw klant kunnen we een offerte uitbrengen. deze kun je in het offerte traject meenemen. dit kan op basis van bouwtekeningen. zodra je klant akkoord is kunnen zij afspraken gaan maken voor het uitzoeken van alle materialen.

Wij nodigen jouw klant uit in 1 van onze showrooms en zullen een passend kleur en product advies verzorgen.

Zodra alle keuzes zijn gemaakt zullen we dit aan jou terugkoppelen zodat je hier in het bouwtraject rekening mee kunt houden. Je kunt ons meenemen in jouw project planning en wij zullen ons hier op aanpassen. We hebben diverse oplossingen van budget producten tot high-end producten. voor elke klant bieden wij een passend product en advies.