Stijladvies aan huis
Showroom

Weert

Maak een afspraak en onze specialisten helpen je met het kiezen van de perfecte raamdecoratie.

Maak een afspraak

Showroom Weert

Wanneer u bij onze Gordijnen showroom Weert binnen wandelt ziet u direct dat dit een shop in shop is met vloeren winkel Creemers Vloeren & Pafra Tegelhandel Desalniettemin zijn we niet te missen.

Genieten van een ruime en lichte ruimte waarin u onze prachtige collectie gordijnstoffen kunt bewonderen. Onze showroom is zo ontworpen dat u zich direct thuis voelt en alle mogelijkheden kunt ontdekken voor het verfraaien van uw interieur met hoogwaardige gordijnen. Of u nu op zoek bent naar elegante vitrages, verduisterende gordijnen voor optimale privacy of trendy paneelgordijnen, wij hebben het allemaal.

Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte gordijnen die aansluiten bij uw persoonlijke smaak en interieurwensen. Daarnaast bieden wij ook maatwerkoplossingen, zodat u gegarandeerd bent van gordijnen die perfect passen bij de afmetingen en stijl van uw ramen.

Dus kom gerust eens langs bij onze showroom in Weert en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie gordijnstoffen en professioneel advies. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en te helpen bij het realiseren van uw droominterieur!

Showroom informatie

Graafschap Hornelaan 165
6001 AC Weert, Nederland
KvK:

93243251

+31 (0)6 16 80 86 36 weert@kijkopgordijnen.nl

Onze openingstijden deze week

Feestelijke opening 28-04-2024

Graafschap Hornelaan 165
Weert, Nederland
Bereken route

Een succesvol concept

Kijk op Gordijnen is een bedrijf dat gestaag groeit. In korte tijd hebben we een succesvol concept ontwikkeld. Onze kracht ligt in het bieden van vrijblijvend kleur- en productadvies aan huis, en de mogelijkheid om onze producten in een van onze showrooms in werking te zien.

Weet u nog niet precies wat u wilt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gerust naar onze showroom om inspiratie op te doen en laat u adviseren door onze stylisten. (Tip: neem de maten van uw ramen mee, zodat we direct een prijsindicatie kunnen geven).

Heeft u al wel duidelijke wensen? Dan komen wij graag met stalen bij u langs, zodat u direct kunt zien welke producten perfect passen bij uw eigen woning. Tijdens het adviesgesprek ontvangt u dan direct een vrijblijvende offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje.