Stijladvies aan huis

Passende rails & roedes voor al uw wensen

Onze ruime keuze in rails & roedes

Door de ruime keuze aan verschillende materialen vindt u voor elke decoratievorm de passende stang – geheel aangepast op uw omstandigheden en ter plekke op maat geconfectioneerd. Edelstaal voor puristen, edel messing voor tijdloze elegantie, ijzer voor liefhebbers van de landhuisstijl, natuurlijk hout of Spankabel. Ontdek de vele mogelijkheden.

Profielen brengen stoffen in beweging

Kwadratisch, vlak of rond – met systemen voor wand- of plafondmontage met moderne oppervlakken als gematteerd of verchroomd edelstaal of aluminium. De glijders blijven verborgen in de profielen en bewegen uw gordijnen zacht en licht over de loopvlakken en over grote spanwijdtes.

De DS gordijnrail

De DS gordijnrail is een handbediend systeem dat zowel aan het plafond als aan de wand bevestigd kan worden. De plafondsteunen en wandsteunen vormen een kliksysteem waardoor montage nog sneller gerealiseerd is. Voor de DS rail bieden wij ook wandafstandsteunen. Deze zijn standaard uitgerust met een smartclick systeem. De runners zijn a-symmetrisch. De glijders zorgen ervoor dat het gordijn iets voor de DS rail loopt. Verder zijn de glijders, na bevestiging van de rail, nog eenvoudig in het profiel te plaatsen. De DS gordijnrails kunnen zowel voor woningen als kantooromgevingen geplaatst worden. Deze gordijnrail is elegant vormgegeven en de afgeronde rail valt bijna weg tegen het plafond. Het buigen van de DS rail is mogelijk. De DS gordijnrail kan zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde gebogen worden met een radius van 10 cm. De DS rail heeft een draagvermogen van ongeveer 8 kg per meter.

De KS gordijnrail

De KS rail is een handbediend railsysteem en geschikt voor woning en bedrijfsruimten. De gordijnrails is eenvoudig te bevestigen aan wanden en plafonds. De plafondsteunen en wandsteunen zijn een kliksysteem waardoor montage nog sneller gerealiseerd is. De gordijnglijders zorgen ervoor dat het gordijn iets voor de KS rail loopt. Verder zijn de rails inklikbaar, nagenoeg geluidloos en kleurvast. De KS rail heeft een draagvermogen van ongeveer 8 kg per meter en is te bestellen in de kleuren wit, zilver en zwart. De KS gordijnrail is op meerdere manieren buigbaar. De rail kan in de binnenbocht én in de buitenbocht worden gebogen. De buigradius is 10 cm. De KS rail is mooi vormgegeven en ook geschikt voor o.a. erkersituaties.