Stijladvies aan huis
Onze

Sfeervolle raamdecoratie

Witte muur met gordijnen
Bekijk onze

Jaloezieën aluminium & hout

Naast de plissés hebben we ook jaloezieën. Houten jaloezieën zijn momenteel echt een trend! Maar ook de aluminium jaloezie is terug van weggeweest. Waar mensen dit voorheen echt een product vonden voor een bedrijfsruimte, worden deze steeds meer gekozen in de particuliere sector en wij begrijpen waarom. Hoe zouden deze kunnen ontbreken in ons assortiment?

We kunnen u deze daarom bij ons in de showroom tonen, maar ook in onze bedrijfswagens hebben we deze bij ons tijdens een advies-aan-huis-gesprek.

De lamellen van de jaloezie zijn leverbaar in verschillende breedtematen. (16mm, 25mm, 35mm, 50mm, 65mm, 90mm) Verder kunt u kiezen uit ladderkoord of uit ladderbanden. We hebben deze in verschillende breedte maten (10mm, 25mm, 38mm) en kleuren. Zo kunt u de banden mee laten kleuren met de kleur van de lamel of een afwijkende kleur kiezen en een statement maken! Kiest u liever voor een koord in plaats van een ladderband? dit kan uiteraard ook.

Zoals bij al onze raamdecoratie zijn er nog een tal van andere opties mogelijk. En alles wat wij leveren wordt speciaal voor u op maat gemaakt!

Dubbele en enkele plissés

Plissés zijn er in een enkele en een dubbele variant. Waar de enkele plissé uw raam aankleding geeft en sfeer voor uw interieur, geeft de dubbele plissé u bijvoorbeeld een mogelijkheid tot verduisteren! Er zijn enorm veel opties in het soort doek waaruit u kunt kiezen. Met print of patroon. Met glans of een mat doek. Of juist een doek met een hele effen uitstraling. En er zijn zelfs stoffen die je met een vochtige doek af kan nemen en geschikt zijn voor een vochtige ruimte.

Plissés zijn in verschillende prijsklasse leverbaar. Zo is er zowel een budgetline als een design collectie zodat we elke klant een passend product kunnen bieden.

Duo-rolgordijnen & rolgordijnen

Vergeet u ook de duo -en rolgordijnen niet! Een super praktisch product, wat toepasbaar is op vrijwel ieder raam. Makkelijk te bedienen en tevens ideaal om te verduisteren. Ook hierin hebben we meer dan voldoende mogelijkheden in prijs, stofkeuze en uitstraling.

Paneel gordijnen

Voor paneel gordijnen geldt hetzelfde als voor verticale lamellen, dit product wordt vaak gebruikt voor grote raampartijen. Het grote voordeel van dit product is dat u per paneel een andere stof kunt kiezen. U kunt combineren met transparante, semitransparante en verduisterende stoffen. Doordat u de hele wand bekleed met stof zorgt dit product voor een goede akoestiek in de woning.

Paneelgordijn

Verticale lamellen

Lamellen worden vaak voor grote raampartijen geplaatst, Doordat lamellen makkelijk te bedienen zijn en u perfect met licht en privacy kunt spelen. Doordat de verticale lamellen tegenwoordig ook in stof uitgevoerd worden geeft dit product een warme moderne uitstraling. kiest u liever voor de kunststof variant? ook dit zit standaard in onze collectie.

Shutters

Een ander bijzonder product zijn shutters. Vaak wordt er in de volksmond gesproken over een shutter als er een houten jaloezie bedoeld wordt. Dit zijn echter twee compleet verschillende producten.

Bij de showroom in Eindhoven kunt u een prachtige shutter bekijken. Hier zijn een aantal verschillende modellen te bekijken alsook de kleuren en mogelijke afwerking. Voor shutters bieden wij enkel een full-service dienst. Dit wil zeggen dat deze door de fabrikant worden ingemeten, besteld, en uiteindelijk door hen ook worden geplaatst.