Stijladvies aan huis
Wie zijn wij?

Dit zijn onze toppers

Wie zijn wij? Wij zijn DÉ woninginrichter van Nederland. Wat doen wij? Raamdecoratie, vloeren en traprenovatie; alles onder één dak.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Wij zijn Kijk Op Gordijnen, Dé woninginrichter van Nederland.

Wij staan bekend om ons totaal concept, kleur en product advies, en meting en montage aan huis. komt u liever naar een van onze grote showrooms? dit kan natuurlijk ook. Zo ontzorgen wij u van A tot Z.

Super scherpe prijzen en Nederlandse kwaliteits producten. Alles uit de Regio, dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Onze Toppers

Jeremy

Jeremy

Montage (raamdecoratie) – ZZP

Vanaf dag 1 te vinden bij Kijk Op Gordijnen en nog geen 1 bedrijfsfeestje gemist! Jeremy helpt ons ALTIJD uit de brand. personeel te kort? daar is Jeremy! te weinig man op een feestje? daar is Jeremy! Je kunt altijd van hem op aan of er nu gewerkt of gefeest moet worden.

Robert Tullemans

Robert Tullemans

Hoofdmonteur (raamdecoratie)

Deze ‘manus-van-alles’ wordt ingezet voor diverse werkzaamheden binnen het bedrijf. Met zijn technisch inzicht maakt hij alle klussen tot een goed einde. Er is geen klus te lastig voor deze TOP MONTEUR!

Danny van de Heuvel

Danny van den Heuvel

Franchiser vestiging Ammerzoden

Na een stage van een jaar bij Kijkopgordijnen is Danny bij Kijkopgordijnen in dienst gegaan, binnen de organisatie heeft Danny alle kanten van het bedrijf gezien, het bouwen van de website, montage & verkoop. Danny is een alles kenner! En dat laat hij nu wederom zien in zijn eigen vestiging.

Rick Gooren - Kijk op Gordijnen

Rick Gooren

Franchisenemer / vestigings Venray

Wie kent hem niet? Rick Gooren de BN’er van Ommel. Hij is een begrip uit de regio. Met zijn vlotte babbel en zijn knappe koppie is Rick de offerte koning van Kijk Op Gordijnen Venray!

Evie van der Heijden-Hoonings

Evie van der Heijden

Vormgeving en styling

De creatieveling onder ons kan van niets iets maken. Al onze content, teksten, foto’s, video’s en advertenties worden dan ook ontworpen door Evie. Tevens is ze opgeleid om je een passend styling advies te geven. (Zie de tips & trends pagina).

Brenda van Son - Kijk op Gordijnen

Brenda van Son

Franchisenemer / vestigingsmanager Eindhoven

Gestructureerd, punctueel en altijd vrolijk. Met haar lach en charmes krijgt Brenda elke klant over de streep om bij haar vestiging in Eindhoven te kopen.

Pieter Damen - Kijk op Gordijnen

Pieter Damen

Franchisenemer / vestigingsmanager Eindhoven

Pieter weet als geen ander het ijs te breken met zijn klanten en zo hun wensen te achterhalen. Pieter biedt een luisterend oor en vervolgens een TOP advies.

Joran van der Heijden - Kijk op Gordijnen

Joran van der Heijden

Oprichter/Directie

Deze bedreven ondernemer is altijd 10 stappen voor op de rest. Het team wordt dan ook met regelmaat verrast door nieuwe ideeën en groeimogelijkheden. Joran ziet nooit beren op de weg en begint dan ook zonder aarzelen aan een nieuwe uitdaging wanneer deze zich voordoet. Hij weet zijn personeel te motiveren en heeft voor alles een oplossing. Tevens is er altijd ruimte voor een grap of een lolletje! Joran werkt tegenwoordig enkel achter de schermen daar alle vestigingen momenteel geleid worden door Franchise ondernemers.

Na een tegenvallende offerte

Na een tegenvallende offerte en onduidelijke informatie over raamdecoratie in zijn eigen woning, dacht oprichter Joran van der Heijden ‘dat kan beter, goedkoper en sneller’! KijkopGordijnen b.v. was geboren.

Begonnen met verkoop aan huis, door middel van meegebrachte kleurstalen en meting. Inmiddels uitgegroeid tot een heus kantoor en twee grote showrooms in Deurne en in Eindhoven. Hier zijn alle kleurstalen en producten te zien, voelen en vergelijken. Denk hierbij aan: jaloezieën, rolgordijnen, plissés, gordijnen, inbetweens, vouwgordijnen en shutters.

Naast raamdecoratie is hier in de loop der jaren ook een heuse vloeren afdeling bijgekomen. Met pvc-vloeren, tapijt, vinyl en traprenovaties. Uiteraard komen we nog steeds voor meetservice en advies aan huis. Dat is ten slotte de kracht van KijkopGordijnen.

Tevens leveren we karpetten, schilderijen (Cobra-art) en glazen schuifwanden.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje.