Stijladvies aan huis 0
Wie zijn wij?

Dit zijn onze toppers

Wie zijn wij? Wij zijn DÉ woninginrichter van Nederland. Wat doen wij? Raamdecoratie, vloeren en traprenovatie; alles onder één dak.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Wij zijn Kijk Op Gordijnen, Dé woninginrichter van Nederland.

Wij staan bekend om ons totaal concept, kleur en product advies, en meting en montage aan huis. komt u liever naar een van onze grote showrooms? dit kan natuurlijk ook. Zo ontzorgen wij u van A tot Z.

Super scherpe prijzen en Nederlandse kwaliteits producten. Alles uit de Regio, dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Onze Toppers

Rick Gooren - Kijk op Gordijnen

Rick Gooren

Franchisenemer / vestigingsmanager Deurne

Wie kent hem niet? Rick Gooren de BN’er van Ommel. Hij is een begrip uit de regio. Met zijn vlotte babbel en zijn knappe koppie is Rick de offerte koning van Kijk Op Gordijnen Deurne!

Pieter Damen - Kijk op Gordijnen

Pieter Damen

Franchisenemer / vestigingsmanager Eindhoven

Pieter weet als geen ander het ijs te breken met zijn klanten en zo hun wensen te achterhalen. Pieter biedt een luisterend oor en vervolgens een TOP advies.

Brenda van Son - Kijk op Gordijnen

Brenda van Son

Franchisenemer / vestigingsmanager Eindhoven

Gestructureerd, punctueel en altijd vrolijk. Met haar lach en charmes krijgt Brenda elke klant over de streep om bij haar vestiging in Eindhoven te kopen.

Imke van Eijk

Imke van Eijk

weekendhulp, opleiding financiële sector

Imke versterkt ons team op zaterdag en in de vakanties. Ze heeft affiniteit met cijfers en rekent dan ook met plezier gecompliceerde offertes voor je uit. Ze ondersteunt onze administratieve afdeling maar geeft ook graag advies aan onze klanten in de showroom! Tevens studeert ze momenteel aan het hbo in de financiële sector. Ook Imke staat in haar vrije tijd graag in de keuken en verrast ons regelmatig met een zelfgemaakte lekkernij.

Danny van de Heuvel

Danny van den Heuvel

Franchiser vestiging Ammerzoden

Na een stage van een jaar bij Kijkopgordijnen is Danny bij Kijkopgordijnen in dienst gegaan, binnen de organisatie heeft Danny alle kanten van het bedrijf gezien, het bouwen van de website, montage & verkoop. Danny is een alles kenner! En dat laat hij nu wederom zien in zijn eigen vestiging.

Rick van Grootel

Rick van Grootel

Montage (Raamdecoratie) – ZZP

Rick was voorheen onze hoofdmonteur en is sinds midden 2021 als ZZP’er aan de slag gegaan. Rick werkt nog regelmatig voor Kijk Op Gordijnen. Rick is zeer geduldig & Multi inzetbaar daar hij zowel vloeren legt als raamdecoratie kan plaatsen.

Jeremy

Jeremy

Montage (raamdecoratie) – ZZP

Vanaf dag 1 te vinden bij Kijk Op Gordijnen en nog geen 1 bedrijfsfeestje gemist! Jeremy helpt ons ALTIJD uit de brand. personeel te kort? daar is Jeremy! te weinig man op een feestje? daar is Jeremy! Je kunt altijd van hem op aan of er nu gewerkt of gefeest moet worden.

Robert Tullemans

Robert Tullemans

Hoofdmonteur (raamdecoratie)

Deze ‘manus-van-alles’ wordt ingezet voor diverse werkzaamheden binnen het bedrijf. Met zijn technisch inzicht maakt hij alle klussen tot een goed einde. Er is geen klus te lastig voor deze TOP MONTEUR!

Robby van Lierop - Kijk op Gordijnen

Robby van Lierop

Monteur in opleiding (raamdecoratie)

Als zoon van een TOP stoffeerder doet Robby zijn uiterste best om het vak net zo goed als zijn vader te leren. Aan zijn inzet en inzicht zal het niet liggen!

Mike van Hoorn

Mike van Hoorn

Hoofdmonteur (vloeren) – ZZP

Mike stuurt alle ZZP stoffeerders aan. Mike heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de stoffering er is geen vloer die hij niet PERFECT kan leggen.

Corne Janssen

Corne Janssen

Planning (vloeren) – ZZP

Ook wel bekend als de grote knuffelbeer, U wilt uw vloer nog snel even in de planning gepropt krijgen? bel Corné hij fikst het wel! Corné staat voor iedereen klaar en is een echte harde werker!

Tim van Hoorn

Tim van Hoorn

Monteur (vloeren) – ZZP

Vriendelijk, schattig en netjes ook wel de ideale schoonzoon genoemd.

Evie van der Heijden-Hoonings

Evie van der Heijden

Vormgeving en styling

De creatieveling onder ons kan van niets iets maken. Al onze content, teksten, foto’s, video’s en advertenties worden dan ook ontworpen door Evie. Tevens is ze opgeleid om je een passend styling advies te geven. (Zie de tips & trends pagina).

Evi Roodvoets

Evi Roodvoets

Administratie en boekhouding

Vriendelijk en nauwkeurig! Evi verwerkt alle administratie en is dus voornamelijk achter de schermen te vinden bij Kijk Op Gordijnen. Betaald u uw factuur te laat? dan…. vergeet de eerste zin 😉

Joran van der Heijden - Kijk op Gordijnen

Joran van der Heijden

Oprichter/Directie

Deze bedreven ondernemer is altijd 10 stappen voor op de rest. Het team wordt dan ook met regelmaat verrast door nieuwe ideeën en groeimogelijkheden. Joran ziet nooit beren op de weg en begint dan ook zonder aarzelen aan een nieuwe uitdaging wanneer deze zich voordoet. Hij weet zijn personeel te motiveren en heeft voor alles een oplossing. Tevens is er altijd ruimte voor een grap of een lolletje! Joran werkt tegenwoordig enkel achter de schermen daar alle vestigingen momenteel geleid worden door Franchise ondernemers.

Na een tegenvallende offerte

Na een tegenvallende offerte en onduidelijke informatie over raamdecoratie in zijn eigen woning, dacht oprichter Joran van der Heijden ‘dat kan beter, goedkoper en sneller’! KijkopGordijnen b.v. was geboren.

Begonnen met verkoop aan huis, door middel van meegebrachte kleurstalen en meting. Inmiddels uitgegroeid tot een heus kantoor en twee grote showrooms in Deurne en in Eindhoven. Hier zijn alle kleurstalen en producten te zien, voelen en vergelijken. Denk hierbij aan: jaloezieën, rolgordijnen, plissés, gordijnen, inbetweens, vouwgordijnen en shutters.

Naast raamdecoratie is hier in de loop der jaren ook een heuse vloeren afdeling bijgekomen. Met pvc-vloeren, tapijt, vinyl en traprenovaties. Uiteraard komen we nog steeds voor meetservice en advies aan huis. Dat is ten slotte de kracht van KijkopGordijnen.

Tevens leveren we karpetten, schilderijen (Cobra-art) en glazen schuifwanden.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje.