Stijladvies aan huis 0
Onze

Werkwijze

Bent u op zoek naar een mooie kwaliteit raamdecoratie voor een nette prijs? Dan bent u bij KijkopGordijnen aan het juiste adres! Alles onder 1 dak bij KijkopGordijnen en DeVloerenVan. Samen ontzorgen wij u totaal. We voorzien uw hele woning van nieuwe vloeren, gordijnen en raamdecoratie.

Werkwijze

Wij hebben kijk op gordijnen en raamdecoratie!

Een goed advies geven kan natuurlijk het beste bij u thuis. Zo kunnen we uw stijl en smaak beter ervaren. De inrichting en het kleurgebruik in uw woning is ook van belang om een goed advies te kunnen geven. U hoeft niets zelf in te meten; dit doen wij.

Ontzorgen van A tot Z is één van onze krachten. Zo nemen wij onze stalen mee om samen met u te bekijken wat het beste bij u en de ruimte past. Wij hebben speciaal voor u een assortiment samengesteld uit verschillende A-merken die wij direct bij de Nederlandse fabriek inkopen.

Haal en breng service

Wist u dat Kijkopgordijnen  een extra service voor ouderen & minder validen heeft

Op afspraak komen we bij u aan huis met onze kleurstalen. Hier geven we u kleur en product advies bij u thuis.
Uiteraard bieden we u de mogelijkheid aan om de producten werkend te zien in onze showroom, dit onder het genot van een kopje koffie of thee.

Heeft u zelf niet de mogelijkheid om naar onze showroom te komen? Geen probleem, wij laten u kosteloos ophalen met speciaal vervoer.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje.