Stijladvies aan huis
Onze

Werkwijze

Ben je op zoek naar een mooie kwaliteit raamdecoratie voor een nette prijs? Dan bent je bij KijkopGordijnen aan het juiste adres! Alles onder 1 dak bij KijkopGordijnen en DeVloerenVan. Samen ontzorgen wij je totaal. We voorzien uw hele woning van nieuwe vloeren, gordijnen en raamdecoratie.

Werkwijze

Wij hebben kijk op gordijnen en raamdecoratie!

Een goed advies geven kan natuurlijk het beste bij jou thuis. Zo kunnen we jouw stijl en smaak beter ervaren. De inrichting en het kleurgebruik in jouw woning is ook van belang om een goed advies te kunnen geven. Je hoeft niets zelf in te meten; dit doen wij.

Ontzorgen van A tot Z is één van onze krachten. Zo nemen wij onze stalen mee om samen met jou te bekijken wat het beste bij jou en de ruimte past. Wij hebben speciaal voor jou een assortiment samengesteld uit verschillende A-merken die wij direct bij de Nederlandse fabriek inkopen.

Haal en breng service

Wist je dat Kijkopgordijnen  een extra service voor ouderen & minder validen heeft

Op afspraak komen we bij je aan huis met onze kleurstalen. Hier geven we je kleur en product advies bij jou thuis.
Uiteraard bieden we u de mogelijkheid aan om de producten werkend te zien in onze showroom, dit onder het genot van een kopje koffie of thee.

Heb je zelf niet de mogelijkheid om naar onze showroom te komen? Geen probleem, wij laten je kosteloos ophalen met speciaal vervoer.