Stijladvies aan huis

Elektrische gordijnen en raamdecoratie

Bij KijkopGordijnen kunnen we alle soorten raamdecoratie automatiseren. We bieden zowel elektrische gordijnen als elektrische raamdecoratie. Er zijn diverse besturingsopties en prijsniveaus. Voor kwaliteit en gebruiksgemak!

HET VOLLEDIGE POTENTIEEL VAN ELEKTRISCH COMFORT

Bij KijkopGordijnen luisteren we naar de wensen van onze klanten. We beperken ons daarom niet alleen tot traditionele oplossingen, maar we zijn continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve producten. Bij KijkopGordijnen kunnen we alle soorten raamdecoratie automatiseren. Aandrijving via het lichtnet of met een batterij biedt diverse voordelen en prijsniveaus. Daarnaast is er de keuze uit verschillende besturingsopties: afstandsbediening, wandschakelaars, timers of sensoren. Kortom, alles voor gebruiksgemak en kwaliteit. Het volledige potentieel van elektrisch comfort wordt dan ook benut in onze producten. Een motor kan in praktisch elk type raamdecoratie worden ingebouwd. De motoren worden weggewerkt in het raamdecoratiesysteem, zodat u niet eens merkt dat er een motor in zit.

De motoren

De motoren in de raamdecoratie kunnen worden ingebouwd in elk type raamdecoratie. Deze worden weggewerkt in het raamdecoratiesysteem, zodat u niet eens merkt dat er een motor in zit. Uw elektrische raamdecoratie is compleet wanneer deze is uitgerust met een motor, een stroomvoorziening en een afstandsbediening.

 • Veilig voor kinderen doordat er geen trekkoordjes
  meer nodig zijn.
 • Elektrische raamdecoratie werkt soepeler en blijft
  daardoor langer mooi.
 • Instelbare voorkeuren; ook ideaal bij lastig
  bereikbare/hoge ramen.
 • Het gemak van een sensor en instelbare tijdfunctie.
 • Bediening via smartphone.

Advies aan huis

Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils. Van kwalitatieve budgetproducten tot de luxe en meer geautomatiseerde uitvoeringen. Kom inspiratie opdoen in één van onze showrooms of laat u adviseren aan huis door onze gecertificeerde interieurontwerpers. De inrichting en het kleurgebruik in uw woning is van belang om een goed advies te kunnen geven. U hoeft zelf niets in te meten, dit doen wij. Ontzorgen van A tot Z is één van onze krachten. Zo nemen wij onze stalen mee om samen met u te bekijken wat het beste bij u en de ruimte past. Wij hebben speciaal voor u een assortiment samengesteld uit verschillende A-merken die wij direct bij de fabriek inkopen zodat wij tot 50% goedkoper kunnen leveren dan onze concurrentie. Wij zetten ons ervoor in dat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop, in de wetenschap dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

Stijladvies aan huis