Stijladvies aan huis
Showroom

Oss

Maak een afspraak en onze specialisten helpen je met het kiezen van de perfecte raamdecoratie.

Maak een afspraak

Showroom Oss

Welkom bij onze nieuwe showroom in Oss, de zesde vestiging van Kijkopgordijnen.nl. Terwijl onze roots in Deurne liggen, breiden we nu aanzienlijk uit in de regio.

Om u de beste service te bieden, zijn we op maandag, dinsdag en woensdag alleen geopend op afspraak. Maar op donderdag, vrijdag en zaterdag bent u van harte welkom om zonder afspraak langs te komen tussen 10.00 en 17:00 uur.

Deze vestiging wordt gefranchised door Eric Blokland, een doorgewinterde expert in de branche. Met zijn jarenlange ervaring in stoffering brengt Eric waardevolle expertise en senioriteit naar ons bedrijf.

Eric staat klaar om u te adviseren vanuit onze showroom en biedt ook advies bij u thuis. Bovendien voert hij zelf metingen uit en verzorgt hij de montage – een ware vakman.

We heten u van harte welkom in onze showroom in Oss voor advies over kleuren en producten. Kom gerust langs!

 

 

Showroom informatie

Kromstraat 77
5345 AB Oss, Nederland
KvK:

17153693

0412-651102 oss@kijkopgordijnen.nl

Onze openingstijden deze week

Ma t/m wo: enkel op afspraak. Do t/m za: 10:00 - 17:00, geopend zonder afspraak. Bel voor een afspraak: +0412-651102

Kromstraat 77
Oss, Nederland
Bereken route

Sfeer proeven Impressie

The Look & Feel

De uitstraling van onze showroom, gebouwd in 2024, is modern en industrieel, maar tegelijkertijd voelt het huiselijk aan door de warme stoffen en kleuren van de raamdecoratie en het tapijt op de vloer. We hebben verschillende hoeken zorgvuldig ingericht om de sfeer van een echte woning te creëren, zodat u gemakkelijk kunt ervaren hoe onze producten passen in uw eigen huis.

Voor al uw raamdecoratiebehoeften

In onze vestiging in Oss kunt u al onze producten in actie zien. Van plissés, jaloezieën, gordijnen, inbetweens, rolgordijnen tot vouwgordijnen. We bieden ook een uitgebreide selectie Shutters aan. Niet alleen voor raamdecoratie, maar ook voor vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt hier PVC- en tapijtstalen van diverse A-merken, evenals verschillende motieven en kleuren op de vloer van onze showroom, zodat u een beter beeld krijgt van de sfeer. Bij ons kunt u dus terecht voor de complete inrichting van uw woning.

Een succesvol concept

Kijk op Gordijnen is een bedrijf dat gestaag groeit. In korte tijd hebben we een succesvol concept ontwikkeld. Onze kracht ligt in het bieden van vrijblijvend kleur- en product advies aan huis, en de mogelijkheid om onze producten in een van onze showrooms in werking te zien.

Weet u nog niet precies wat u wilt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gerust naar onze showroom om inspiratie op te doen en laat u adviseren door onze stylisten. (Tip: neem de maten van uw ramen mee, zodat we direct een prijsindicatie kunnen geven).

Heeft u al wel duidelijke wensen? Dan komen wij graag met stalen bij u langs, zodat u direct kunt zien welke producten perfect passen bij uw eigen woning. Tijdens het adviesgesprek ontvangt u dan direct een vrijblijvende offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Met vriendelijke groet,

Eric Blokland.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje.