Stijladvies aan huis
Showroom

Ammerzoden

Maak een afspraak en onze specialisten helpen je met het kiezen van de perfecte raamdecoratie.

Maak een afspraak

Showroom Ammerzoden,

 

Van stagiair naar franchisenemer.

Het succesverhaal van Danny begon als stagiair voor zijn opleiding tot programmeur (ICT) bij ons hoofdkantoor in Deurne.

Danny bleek al snel veelzijdig inzetbaar. Hij hielp regelmatig in de showroom en draaide zijn hand niet om voor montagewerk.

Het verkopen en plaatsen van gordijnen bleek zijn passie te zijn.

Wij gaven Danny de kans om zijn eigen winkel te beginnen, en die greep hij met beide handen aan.

We zijn enorm trots op hoe Danny zijn bedrijf laat groeien.

De vele tevreden en terugkerende klanten spreken voor zich.

Wil je dat Danny bij jou thuis komt voor kleur- en product advies? Maak dan een afspraak in de showroom in Ammerzoden.

Showroom informatie

Haarstraat 5
5324 AM Ammerzoden, Nederland
KvK:

86733389

+31 (0) 73 2054 080 ammerzoden@kijkopgordijnen.nl

Onze openingstijden deze week

Carnavalszaterdag geopend van 12:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

Haarstraat 5
Ammerzoden, Nederland
Bereken route

Sfeer proeven Impressie

The Look & Feel

De uitstraling van onze showroom in Ammerzoden, gebouwd in 2023, is modern en industrieel, maar tegelijkertijd voelt het huiselijk aan door de warme stoffen en kleuren van de raamdecoratie en karpetten. We hebben verschillende hoeken zorgvuldig ingericht om de sfeer van een echte woning te creëren, zodat u gemakkelijk kunt ervaren hoe onze producten passen in uw eigen huis.

Voor al uw raamdecoratiebehoeften

In onze vestiging in Deurne kunt u al onze producten in actie zien. Van plissés, jaloezieën, gordijnen, inbetweens, rolgordijnen tot vouwgordijnen. We bieden ook een uitgebreide selectie karpetten aan. Niet alleen voor raamdecoratie, maar ook voor vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt hier PVC- en tapijtstalen van diverse A-merken, evenals verschillende motieven en kleuren op de vloer van onze showroom, zodat u een beter beeld krijgt van de sfeer. Bij ons kunt u dus terecht voor de complete inrichting van uw woning.

Een succesvol concept

Kijk op Gordijnen is een bedrijf dat gestaag groeit. In korte tijd hebben we een succesvol concept ontwikkeld. Onze kracht ligt in het bieden van vrijblijvend kleur- en product advies aan huis, en de mogelijkheid om onze producten in een van onze showrooms in werking te zien.

Weet u nog niet precies wat u wilt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gerust naar onze showroom om inspiratie op te doen en laat u adviseren door onze stylisten. (Tip: neem de maten van uw ramen mee, zodat we direct een prijsindicatie kunnen geven).

Heeft u al wel duidelijke wensen? Dan komen wij graag met stalen bij u langs, zodat u direct kunt zien welke producten perfect passen bij uw eigen woning. Tijdens het adviesgesprek ontvangt u dan direct een vrijblijvende offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

Met vriendelijke groet,

 

Danny van den Heuvel

Danny van de Heuvel