Stijladvies aan huis

Gordijnen in Eindhoven

Wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle manier om de ramen te bekleden of het interieur te verduisteren dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hieronder vertellen we meer.

Gordijnen in eindhoven afbeelding

Wooninrichting Eindhoven

Bij het inrichten van een woning is het belangrijk om rekening te houden met: kleuren, materialen en formaten. Het is de bedoeling dat de verschillende meubels en de decoratie elkaar aanvullen en misschien op bepaalde plekken juist sterk contrasteren. Wanneer je van start gaat met inrichten, is het al snel tijd om de gordijnen uit te kiezen. Gordijnen vormen namelijk samen met de vloer de basis van het interieur.

Bij Kijk Op Gordijnen weten we hoe belangrijk gordijnen zijn. We nodigen je daarom graag uit om langs te komen in onze showroom te Eindhoven. In onze showroom kunt u onder andere (maar niet alleen) inbetweens, vouwgordijnen en verduisterende gordijnen bekijken.

Inbetweens

Inbetween gordijnen zijn lichtdoorlatende gordijnen. Deze gordijnen zijn vaak zo gewoven dat je wel naar buiten kunt kijken maar niet erg goed naar binnen kunt kijken. Daarnaast creëren ze een prachtige lichtinval wanneer het zonlicht op de ramen valt. Perfect om sfeer in huis te creëren.

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn is simpelweg een gordijn met horizontale vouwen in de stof. Deze vouwen worden vaak doormiddel van een balein gevormd. Vouwgordijnen hebben vaak een luxe uitstraling en zijn dus perfect voor een nette afwerking en modern interieur.

Verduisterende gordijnen

Zoals de naam al aangeeft zorgen verduisterende gordijnen voor verduistering in je interieur. Dit kan bijvoorbeeld ideaal zijn wanneer je een film wilt kijken en de weerspiegeling op de TV wilt tegen gaan. Daarnaast kan het ook fijn zijn om verduisterende gordijnen in je slaapkamer te installeren. Het wordt namelijk aangeraden om in een donkere kamer te slapen.

Www.kijkopgordijnen.nl hier ziet u een combinatie van aluminium jaloezieën 50mm...

Gordijnen op maat in Eindhoven

Bij Kijk Op Gordijnen hebben we een groot aanbod aan diverse soorten gordijnen. Of je nu op zoek bent naar overgordijnen, inbetweens, vouwgordijnen of vitrages. Voor iedere stijl en inrichting hebben wij een passende oplossing. Al onze gordijnen zijn van mooie kwaliteit en van Nederlandse bodem. Doordat onze gordijnen op maat worden gemaakt, zijn deze aan al je persoonlijke wensen te voldoen. Zo zijn er diverse mogelijkheden om uit te kiezen. Geef je afmetingen en voorkeuren door en vraag direct een offerte voor gordijnen aan.

Ben je op zoek naar plissé gordijnen? Kijk op Gordijnen maakt ook plissé gordijnen op maat in Eindhoven.

Kom je er niet uit of wil je de gordijnen in het echt bekijken? Kom langs in onze showroom in Eindhoven, waar je vele gordijnstoffen, materialen en merken vindt. Wij geven je graag persoonlijk advies en helpen je met je zoektocht naar de perfecte gordijnen.

De gordijnen winkel van Eindhoven

Weet je nog niet wat je zoekt, maar wil je wel in een keer slagen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wil je liever dat we langskomen? Plan dan een stijladvies aan huis en we helpen je graag bij u thuis!

Stijladvies aan huis Afspraak maken