Stijladvies aan huis

Het comfort van de tapijten

Het comfort van de tapijten van Kijk op Gordijnen

Tapijt is een ideaal product voor in uw woning, de voordelen zijn enorm. Zo is tapijt zeer comfortabel & warm maar tevens ook uitermate isolerend. Denk hierbij aan een 1e etage met houten dek. U legt hier een warm tapijt op met een hoge kwaliteit ondertapijt en u uw bovenverdieping zal warmer aanvoelen.

Tevens is een groot voordeel dat de akoestiek in de woning vele malen beter wordt. Uw woning wordt minder gehorig en muziek zal veel beter klinken met tapijt.

Nog een voordeel is dat het voor spelende kinderen veiliger is en uiteraard een stuk warmer.

Bij Kijk Op Gordijnen hebben we een perfecte collectie tapijten voor u samengesteld uit het merk BELAKOS. Er kan eindeloos gecombineerd worden in structuur, kleur en materiaal. Wij leveren enkel hoogwaardige kwaliteit tapijt inclusief ondertapijt meting en montage.

Resistanz tapijtcollectie

Resistanz  is een speciale polymidevezel met een aantal unieke eigenschappen. Deze vezel is elastisch waardoor het tapijt sterker, licht en kleur echter is dan normaal tapijt. Hierdoor zal dit tapijt niet verkleuren door zonlicht. Nog een voordeel is dat er geen kleurverschil zal zijn als we meerdere banen resistanz tapijt naast elkaar leggen. Tevens zijn er resistanz tapijt kwaliteiten welke chloor bestendig zijn. Dit doet de naar Resistanz eer aan!

Lees meer

Belakos Aura 74

Tapijttegelcollectie

Tapijttegels zijn geschikt voor elk interieur en tevens uiterst geschikt voor projecten. Een tapijt tegel heeft vele voordelen. Laat u een kopje koffie vallen op een tegel? dan wisselt u deze toch gewoon om voor een nieuwe…. Zorg daarom altijd dat u een pak tapijttegels als reserve heeft.

Lees meer

Belakos Century 275

HOME TAPIJTCOLLECTIE

De Kijk Op Gordijnen Home collectie tapijten zijn bij uitstek geschikt om in uw woning te gebruiken. De kleuren zijn perfect afgestemd op de trends van nu. Vele warme aarde tinten en uiteraard grijstinten voor in een moderne woning.

Lees meer

Prodis en GUT keurmerk

Het Kijk Op Gordijnen tapijtaanbod is voorzien van het PRODIS en GUT keurmerk.

Lees meer

Onderhoudsadvies tapijt

Ook tapijt heeft onderhoud nodig. Wij adviseren uw tapijt regelmatig te stofzuigen. Dit is belangrijk om stof en vuil uit de vloerbedekking te verwijderen en bovendien komt het garen weer mooi rechtop te staan.

U dient op zijn tijd groot onderhoud te geven aan uw tapijt voor meer informatie adviseren we u de website van onze leverancier te raadplegen.

De meeste huishoudelijke vlekken zijn met alleen water te verwijderen.

Lees meer

Belakos Ambitious 84