Stijladvies aan huis
Vloeren

PVC is trending

PVC vloeren zijn helemaal de trend. Dit komt mede door de vele voordelen die een PVC vloer biedt. Zo zijn PVC vloeren erg hygiënisch en gemakkelijk in het onderhoud.

pvc vloer eindhoven laten leggen
PVC is trending

Een PVC vloer is de trend van NU!

Dit komt mede door de vele voordelen welke PVC vloeren hebben. Zo zijn PVC vloeren erg hygiënisch en gemakkelijk in het onderhoud. Met de nieuwste technieken is het zelfs mogelijk om PVC vloeren te maken die nauwelijks van een houten vloer te onderscheiden zijn.
U betreedt een hele nieuwe wereld wanneer het gaat om de PVC vloeren uit de Kijkopgordijnen collectie. Wij komen bij u aan huis met onze stalen, meten direct de ruimte in en maken een vrijblijvende offerte.

Onderstaand vindt u een overzicht met informatie over de soorten PVC, onze A-merken, de montage en het onderhoud.

Wij werken enkel met de beste merken, leveranciers waar wij en U van op aan kunnen.

Wij van Kijk Op Gordijnen hebben een speciale voorselectie gemaakt voor U. Zo leveren wij enkel projectkwaliteit pvc vloeren, Pvc van 2,5mm dik en met een top/slijtlaag van minimaal 0,5mm dik. 

Doordat wij voornamelijk 5 merken pvc verkopen hebben wij een zeer goede samenwerking met deze leveranciers. Hier profiteert u als klant van.

DE VOORDELEN HIERVAN ZIJN
 • Snelle levertijden.
 • Scherpe prijzen.
 • Goede service.
 • Goed getraind personeel met verstand van zaken.
 • Enkel de beste selectie kwaliteits pvc.
Kwaliteit

Onze merken

Bij KijkopGordijnen hebben we diverse A-merk vloeren in de collectie. Van een betaalbare kwaliteitsvloer tot het neusje van de designzalm! Voor elke stijl en portemonnee een geschikte vloer.

 • JAB
 • Belakos
 • Therdex
 • Bodiax
 • M-flor
PVC vloer

Dryback & klik

Bij PVC is er een verschil tussen een dryback vloer en een klikvloer. Oftewel, verlijmen of zwevend leggen. Welke soort u kiest hangt af van uw persoonlijke woonsituatie. Als u voor een klikvloer kiest kunt u ervoor kiezen om de vloer zelf te leggen.

Of u kiest voor dry back pvc of een klik pvc hangt af van de ruimte waar de vloer wordt gelegd en wat voor ondervloer u heeft.

Dryback / Verlijmen

 • Extra stil
 • Geschikt bij vloerverwarming
 • Dry back PVC vloer ligt strakker

Klik / Zwevend

 • Klik PVC is goedkoper
 • Klik PVC is eenvoudig zelf leggen
 • Klik PVC is makkelijk los te halen/mee te verhuizen

Egaliseren en monteren

De basis van een strak afgewerkte vloer is het egaliseerwerk. Wanneer u een vloer koopt bij Kijk Op Gordijnen wordt deze door ons professionele team geëgaliseerd en gemonteerd. Om ervoor te zorgen dat de vloer zo strak mogelijk wordt geëgaliseerd, komt onze specialist op afspraak naar de ondervloer kijken en inmeten. Kijk Op Gordijnen ontzorgt U compleet!

pvc vloer eindhoven laten leggen

Een PVC vloer kopen bij Kijk op Gordijnen, hoe verloopt dit traject?

 1. U komt naar de showroom;
 2. Hier gaan we, samen met u, uw pvc vloer uitzoeken.
 3. Tip: Neem een plattegrond met afmetingen mee.
 4. Tip: Neem foto’s mee van uw huidige vloer en de ruimtes waar de nieuwe vloer mag komen.
 5. Zodra we samen uw nieuwe pvc vloer uitgekozen hebben zullen we een offerte voor u uitwerken.
 6. U krijgt van ons alle prijzen van zowel de pvc, materialen en montage gespecificeerd. Zo houden we het eerlijk en transparant.
 7. Zodra u akkoord geeft op de offerte plannen we een inmeet afspraak bij u aan huis in.
 8. Degene die de vloer bij u komt leggen, zal bij U langs komen om kennis te maken en het geheel in te meten.
 9. Tevens zal hij u de nodige informatie geven m.b.t. Het voorbereiden van de vloer, opstook protocol en de werkzaamheden die zij gaan uitvoeren.
 10. Ook zal de inmeter/vloerenman direct een afspraak met u inplannen voor het egaliseren en het leggen van uw pvc vloer.
 11. De inmeter/vloerenman koppelt deze informatie terug aan Kijk Op Gordijnen en wij zullen waar nodig de offerte aanpassen en deze naar u verzenden per e-mail.
 12. Op deze nieuwe offerte zullen de egalisatie datum, leg datum en afleverdatum staan van de materialen.
 13. Zodra u hierop officieel akkoord geeft, zullen wij alle materialen bestellen en datums officieel vastzetten! Gefeliciteerd U heeft nu een kwaliteits pvc vloer van Kijk Op Gordijnen gekocht.