Stijladvies aan huis

Visgraat PVC

Visgraat PVC vloer is stijlvol en decoratief tevens tijdloos en kan in vrijwel elke interieurstijl perfect worden toegepast.

Visgraat PVC vloer

Een Visgraat PVC vloer is enorm populair, een vloer met een visgraat motief geeft de woning dan ook een prachtige chique uitstraling, zonder dat het veel hoeft te kosten. Een visgraatvloer is stijlvol en decoratief tevens tijdloos en kan in vrijwel elke interieurstijl perfect worden toegepast.

Het PVC van tegenwoordig is zo natuurgetrouw en veelzijdig dat ze een perfect en praktisch alternatief zijn voor een houten vloer. Met onze visgraat vloeren kunt u eindeloos variëren met de afmetingen, kleuren en looks. Kies voor een luxe afwerking met bies of werk met verschillende kleuren en motieven.

De Hongaarse punt

Bij een visgraat patroon worden de planken loodrecht op elkaar worden gelegd. Hierdoor ontstaat een visgraat waarbij de groeven trapsgewijs verlopen. Een andere vorm van een visgraat een Hongaarse punt. Het verschil met een traditionele visgraat vloer is dat de vloer aan de uiteinden van de planken schuin zijn afgezaagd.

Tip!

Een rand

Visgraat PVC met en rand? Een rand van pvc om uw vloer, hiervoor gebruiken wij dezelfde pvc als waar de visgraat mee gelegd word. Door deze rand om uw visgraat vloer krijgt u een zeer mooie uitstraling. Een rand wordt vaak gecombineerd met een bies voor een karakteristiek geheel.

Tip!

Een Bies

Visgraat PVC met en bies? Een Bies is een dun stripje dat aan de kanten tussen een rij pvc stroken wordt geplaatst. Dit geeft de pvc vloer een mooie en unieke uitstraling. De bies maakt een scheiding tussen het visgraatverband en de buitenrand.

Deze Bies kan in diverse kleuren geleverd worden, vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat ook mooi is

Een donkere PVC-vloer of een zwarte PVC-vloer