Stijladvies aan huis
Ons assortiment

Bekijk onze volledige collectie Gordijnen

In onze showrooms vindt u vele soorten gordijnstoffen. Een brede variatie in verschillende merken, materialen, maar ook in look and feel.

Vitrage, inbetween of overgordijn

Wij categoriseren de gordijnen op vitrage, inbetween en overgordijn. In de laatste categorie, overgordijnen, kunt u kiezen voor reguliere overgordijnen, dim out (60 tot 80% verduisterend) of black out (100% verduisterd). Daarnaast is het mogelijk om de reguliere gordijnen te laten voeren. Dit kan zowel in het wit, als in een meekleurende voering.

Onze

Merken

Wij bieden de merken Holland HaagKobe en For You Exclusive aan. Tevens zijn er nog een verscheidenheid aan andere merken welke we op aanvraag kunnen leveren.

Een stof kan heel bepalend zijn voor de uitstraling van uw interieur. Het werkt mee aan de akoestiek, maar ook voor het visuele aspect mag u een gordijn niet onderschatten. Het biedt warmte en aankleding.

Eén van de bepalende factoren bij het kiezen van een gordijnstof is het materiaal. Zo kan een stof gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals linnen of katoen, onderhevig zijn aan verkleuren door zonlicht, krimpen of uithangen, en dit kan kreuken. Gordijnstoffen gemaakt van synthetische materialen zijn kleurvaster en minder onderhevig aan bijzaken door externe factoren.

Gerecyclede gordijnstoffen

Zo hebben we ook gerecyclede gordijnstoffen voor een duurzaam zoekende klant, of brandvertragende gordijnstoffen voor bijvoorbeeld een bedrijfspand of wanneer de woningbouwverenging dit als eis stelt.

Laat u hierover adviseren door één van onze kundige adviseurs in de showrooms.

Stijladvies aan huis

Naast de mogelijkheid voor een adviesgesprek in onze showrooms, bieden wij ook te allen tijde de mogelijkheid om advies bij u aan huis te geven. In onze bedrijfsauto’s hebben wij dezelfde variëteit aan gordijnstoffen als in de showroom. Op deze manier kunnen we op basis van uw smaak ook bij u aan huis een tal van mogelijkheden laten zien en samen met u een passende keuze maken.

Maak je afspraak

Nederlandse producten

We werken samen met een aantal vooraanstaande ateliers in Noord-Brabant. Zij verzorgen de coupage van de gordijnen. Zo kunt u onder andere kiezen voor verschillende plooien. Een wave plooi, een enkele of dubbele plooi of een retourplooi. Ook de afwerking aan de onderzijde van het gordijn kan door u gekozen worden! Heeft u liever een loodveter of een zoom, en in welke dikte wilt u die?

Kiest u voor een gangbare rail of wenst u toch een railroede in een bijzondere kleur en uitstraling.