Wie zijn wij

Algemeen

 

Na een tegenvallende offerte en onduidelijke informatie over raamdecoratie in zijn eigen woning dacht oprichter Joran van der Heijden ‘dat kan beter, goedkoper en sneller’!

KijkopGordijnen b.v. was geboren.

 

Begonnen met verkoop aan huis, door middel van meegebrachte kleurstalen en meting. Inmiddels uitgegroeid tot een heus kantoor en twee grote showrooms in Deurne en in Eindhoven. Hier zijn alle kleurstalen en producten te zien, voelen en vergelijken. Denk hierbij aan: jaloezieën, rolgordijnen, plissés, gordijnen, inbetweens, vouwgordijnen en shutters.

 

Naast raamdecoratie is hier in de loop der jaren ook een heuse vloerenafdeling bijgekomen. Met pvc-vloeren, tapijt, vinyl en traprenovaties. Uiteraard komen we nog steeds voor meetservice en advies aan huis. Dat is ten slotte de kracht van KijkopGordijnen.

 

Tevens leveren we sinds kort ook Karpetten, Schilderijen (cobra art) & Glazen schuifwanden.

 

Maak kennis met het team!

 

Joran: Oprichter/Directie

Deze bedreven ondernemer is altijd 10 stappen voor op de rest. Het team wordt dan ook met regelmaat verrast door nieuwe ideeën en groeimogelijkheden. Joran ziet nooit beren op de weg en begint dan ook zonder aarzelen aan een nieuwe uitdaging wanneer deze zich voordoet. Hij weet zijn personeel te motiveren en heeft voor alles een oplossing. Tevens is er altijd ruimte voor een grap of een lolletje!

 

Bianca: Planning

Organisatietalent Bianca houdt meerdere ballen tegelijk hoog bij ons op kantoor en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Plannen en regelen zit haar dan ook in het bloed. Ze houdt hierbij rekening met de wensen van onze klanten en een logische route voor onze monteurs. Tevens zorgt ze ook met regelmaat voor een heerlijke zelf gekookte- of gebakken lekkernij op kantoor!

 

Yvonne: Filiaalmanager Deurne en styliste

Verkoopster in hart en nieren Yvonne, zorgt ervoor dat onze klanten met een goed advies én een goede deal de deur uitlopen. Yvonne werkt het langste bij KijkopGordijnen en kent dan ook alle ins & outs. Met haar achtergrond als interieurstyliste kan zij als de beste informeren over onze producten en alle mogelijkheden.

 

Pieter Damen: Franchisenemer/vestigingsmanager Eindhoven

Pieter weet als geen ander het ijs te breken met zijn klanten en zo hun wensen te achterhalen.  Pieter biedt een luisterend oor en vervolgens een TOP advies.

 

Brenda van Son: Franchisenemer/vestigingsmanager Eindhoven

Structuur, punctualiteit en altijd vrolijk. Met haar lach en charmes krijgt Brenda elke klant over de streep om bij haar vestiging in Eindhoven te kopen.

 

Evie: Marketing en administratie

De creatieveling onder ons kan van niets iets maken. Al onze content, teksten, foto’s, video’s en advertenties worden dan ook ontworpen door Evie. Tevens kan zij je een passend styling advies geven door haar opleiding aan de kunstacademie. Daarnaast verwerkt zij alle administratie en is ze dus voornamelijk achter de schermen te vinden bij KijkopGordijnen.

 

Imke: weekendhulp, opleiding financiële sector

Imke versterkt ons team op zaterdag en in de vakanties. Ze heeft affiniteit met cijfers en rekent dan ook met plezier gecompliceerde offertes voor je uit. Ze ondersteunt onze administratieve afdeling maar geeft ook graag advies aan onze klanten in de showroom! Tevens studeert ze momenteel aan het hbo in de financiële sector. Ook Imke staat in haar vrije tijd graag in de keuken en verrast ons regelmatig met een zelfgemaakte lekkernij.

 

Rick Gooren: Verkoop buitendienst

Wie kent hem niet? Rick Gooren het Kanon van Ommel. Hij is een begrip uit de regio. Met zijn vlotte babbel en zijn knappe koppie is Rick de offerte koning van ons bedrijf!

 

Rick van Grootel: Hoofd monteur (raamdecoratie)

Deze ‘manus-van-alles’ wordt ingezet voor diverse werkzaamheden binnen het bedrijf. Met zijn technisch inzicht maakt hij alle klussen tot een goed einde. Er is geen klus te lastig voor deze TOP MONTEUR!

 

Danny van de Heuvel

Danny ondersteund Rick in de montage en is tevens 3 dagen in de week op kantoor te vinden. Hier verzorgt hij onze website & webshop. Danny doet een opleiding tot programmeur en krijgt binnen onze organisatie hier alle kansen voor.

 

Mike: Hoofdmonteur (aansturing vloeren)

Mike stuurt alle Zzp stoffeerders aan. Mike heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de stoffering er is geen vloer die hij niet PERFECT kan leggen.

 

Kijkopgordijnen is een Enorm hard groeiend bedrijf met nu 2 grote vestigingen.

U kunt ons vinden in Deurne op de Dr Huub van Doorneweg 24C in Deurne. (hoofdkantoor, magazijn & showroom).

U kunt ons binden in Eindhoven op de Ruysdaelbaan 9B in Eindhoven. (1500m2 gezamenlijk met Laminaat&PArket.nl)

 

Onze kracht is totaal ontzorgen, snelle levering en uiteraard deskundig advies met veel gevoel voor stijl.

Waarom zijn onze prijzen zo scherp?
Onze korte lijnen zijn uniek, rechtstreeks uit de fabriek zonder tussen handelaren waardoor de prijs enorm stijgt. Voor een vrijblijvende offerte op maat horen wij graag van u.

Omdat wij totaal ontzorgen kunt u ook bij ons terecht voor vloeren. Kijk voor alle info op www.devloerenvan.nl of kom langs in onze showroom in Deurne.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kijk op Gordijnen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

  • Ik geef KijkopGordijnen toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis