Stijladvies aan huis

Vouwgordijnen op maat

Zoekt u vouwgordijnen op maat en woont u in de omgeving van Eindhoven? Dan kunnen we u zeker van dienst zijn, aangezien we een showroom in Eindhoven zelf hebben. Als lokale woningstoffeerder maken we ze van de beste materialen voor een perfect resultaat waar u lang plezier van zult hebben.

Vouwgordijnen zijn zowel praktisch als decoratief. Praktisch, omdat u er goed de lichtinval in uw woning of kantoor mee kunt bepalen. Idem voor de mate van privacy. Decoratief, omdat ze (geheel) uitgevouwen volledig tot hun recht komen in uw interieur en sterk sfeerbepalend zijn.

Bij ons heeft u de keuze uit een groot aantal kleuren en materialen. Zo kunnen we u de vouwgordijnen die u voor ogen heeft maken. We zullen u hierin zeker inspireren en adviseren.

Onze vouwgordijnen zijn voorzien van baleinen. Deze baleinen zorgen ervoor dat de plooien altijd mooi strak hangen.

Verschillende stoftransparanties

Onze collectie bestaat uit transparante, licht doorlatende en verduisterende vouwgordijnen. Welke optie het beste is hangt vooral af van uw wensen en het vertrek. Voor slaapkamers zijn verduisterende vouwgordijnen het beste voor een goede nachtrust. In een woonkamer zijn transparante vouwgordijnen ideaal, omdat ze veel licht doorlaten terwijl ze toch voldoende privacy bieden.

Onze voordelen op een rij

  • Drie grote showrooms in Deurne, Eindhoven & Ammerzoden.
  • Gratis stijladvies aan huis of in showroom
  • In Nederland gefabriceerd: kwaliteit en snelle levering
  • Laagste prijs garantie
  • Complete montageservice

Contact en vrijblijvende offerte vouwgordijnen op maat

Wilt u contact of al een vrijblijvende offerte om te weten wat een vouwgordijn kost, geheel afgestemd op uw wensen? Neem dan gerust contact op met ons. We kunnen het u vertellen.