Tapijt

Wat is er nu fijner dan thuiskomen na een lange dag werken, uw schoenen uit doen, en over een zacht tapijt lopen?

Het comfort van tapijt

Tapijt is niet alleen warm en comfortabel; het is ook nog eens goede geluidsisolatie. Bijvoorbeeld wanneer u een fijn muziekje op wilt zetten, dan komt het geluid het best tot zijn recht met een tapijt vloer. Uw huis wordt er minder gehorig van en tapijt is ook uitermate geschikt voor kinderen. Het is slipveilig en beschermt de handen en voeten vooral wanneer ze aan het spelen zijn.

Bij DeVloerenVan hebben we een perfecte collectie tapijten voor u samengesteld uit het merk BELAKOS. Er kan eindeloos gecombineerd worden in structuur, kleur en materiaal. Wij leveren enkel hoogwaardige kwaliteit tapijt inclusief ondertapijt meting en montage.

DeVloerenVan is onderdeel van KijkopGordijnen. Heeft u interesse in een tapijt vloer en wilt u compleet ontzorgd worden? Bekijk dan DeVloerenVan website voor alle informatie en het uitgebreide assortiment!

Bel me terug

Of neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

www.devloerenvan.nl

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

  • Ik geef KijkopGordijnen toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis