Stijladvies aan huis

Tapijt Eindhoven

Tapijt Eindhoven gezocht? Of beter gezegd een vakman die een tapijt vloer kan leggen voor u in uw woning of bedrijf? Dan kunnen wij u als complete woningstoffeerder van dienst zijn als u bijvoorbeeld in Veldhoven, Nuenen of Geldrop woont. Of Eindhoven zelf uiteraard. Vanuit onze vestiging in Deurne doen we dit voor zowel voor bedrijven als particulieren in de wijde omgeving.

Wij leggen alle soorten tapijtvloeren voor alle interieurs. Van klassiek en landelijk tot modern en eigentijds. Vloerbedekking leggen we vooral in slaapkamers, overlopen, gangen, woonkamers en ook op trappen.

Voordelen tapijten vloer

  • Comfortabel en warm: een tapijten vloer is allereerst erg comfortabel, ook als u er met uw blote voeten loopt. Deze vloer voelt immers als een zachte vacht aan. Het is daarmee ook een vloer die warm aanvoelt.
  • Isolerend: in combinatie met een goede ondervloer is een tapijten vloer verder isolerend. Het houdt kou op afstand.
  • Geluiddempend: een ander groot voordeel van deze vloer is, dat deze geluiddempend is. Het voorkomt galmen en geluidsreflecties. Voor een perfecte akoestiek is een dergelijke vloer een must. Als u muziekliefhebber bent is het dus de beste keuze.
  • Zacht: omdat de vloer als een vacht is, is deze ook veiliger. Een val op een dergelijke vloer wordt doorgaans beter opgevangen dan op een harde vloer.

Enorme keuze en mogelijkheden

We hebben een grote collectie tapijten van het topmerk BELAKOS. De mogelijkheden qua structuur, kleur en materiaal zijn enorm uitgebreid. Uiteraard kunnen we u adviseren en inspireren bij u thuis of in onze showroom voor de beste keuze in uw specifieke geval. Wat uw keuze ook is: we leveren altijd hoogwaardige kwaliteit tapijt inclusief ondertapijt meting en montage.

Onze voordelen op een rij

  • Drie grote showrooms in Deurne (vloeren), Eindhoven & Ammerzoden.
  • Gratis stijladvies aan huis of in showroom
  • In Nederland gefabriceerd: kwaliteit en snelle levering
  • Laagste prijs garantie
  • Complete montageservice

Contact of vrijblijvende offerte tapijt laten leggen

Wilt u meer weten of nu al een vrijblijvende offerte voor het leggen van een tapijtvloer? Neem dan gerust contact op met ons.

 

tapijt eindhoven kopen winkel