Stijladvies aan huis 0
Showroom

Wijchen

Franchisen bij kijk op gordijnen? ben jij geschikt om onze nieuwe winkel in Wijchen naar een hoog niveau te brengen?

Meer informatie over franchisen

Uw eigen Kijk Op Gordijnen vestiging openen in de regio Nijmegen of Wijchen?

Start uw eigen onderneming onder de naam van een bewezen succesvolle formule. De look en feel van de Kijk Op Gordijnen showrooms zijn modern en industrieel maar voelen huiselijk door de warme stoffen en kleuren van de raamdecoratie en karpetten. Tevens zijn er een aantal hoeken volledig aangekleed zodat u gemakkelijker de sfeer kunt proeven van de uitstraling in een echte woning.

Wij bieden in al onze vestigingen de volgende producten, Plissés, jaloezieën, gordijnen, inbetweens, rolgordijnen, verticale lamellen, paneelgordijnen, duo rolgordijnen, shutters en vouwgordijnen. Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment aan karpetten & cobra art. Wenst u met uw eigen vestiging de klant totaal te ontzorgen? En kiest u er voor om niet alleen de raamdecoratie maar ook de vloeren te verzorgen? Deze mogelijkheid bieden wij ook. Wij werken samen met diverse A merken waar u ook dealer van kunt worden en direct onder de beste voorwaarden kunt inkopen. Zo kan U uw klant totaal ontzorgen en zijn gehele woning voorzien van stoffering.

 

Ons succesverhaal

Kijk op Gordijnen is een gestaag groeiend bedrijf. Er is in korte tijd een succesvol concept neergezet. De kracht van het bedrijf zit hem in het geven van een vrijblijvend kleur en product advies aan huis, en de mogelijkheid om de producten in 1 van de showrooms werkend te zien.

Weet u nog helemaal niet wat u wilt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan oriënteren in de showroom, en laat u adviseren door onze stylisten. (Tip: neem maten mee, dan kunnen we direct een prijsindicatie maken).

Heeft u al wel duidelijke wensen? Dan komen wij graag met stalen bij u langs zodat u meteen kunt zien wat er perfect past in uw eigen woning. U kunt de stalen dan gemakkelijk matchen met uw eigen inrichting. Tevens krijgt u tijdens het adviesgesprek direct een vrijblijvende offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje.