Rolgordijnen

Met de rolgordijnen van KijkopGordijnen kunt u elke ruimte perfect aankleden. Wij werken met zeer praktische systemen, die zowel voor zonwering als raamdecoratie uitermate geschikt zijn.

Het rolgordijn; een zeer praktisch systeem

Rolgordijnen op maat zijn traditionele producten die gecombineerd kunnen worden met bijvoorbeeld overgordijnen. De strakke afwerking van het rolgordijn geeft de inrichting een smaakvolle en moderne sfeer. Met rolgordijnen bepaalt u zelf de hoeveelheid licht en privacy, omdat u het rolgordijn tot op iedere gewenste hoogte kunt afrollen. Met onze rolgordijnen kunt u kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie in combinatie met prachtig gefilterd daglicht. Wij bieden de mogelijkheid om de rolgordijnen uit te voeren met een motortje, zodat u deze vanuit uw stoel of bank kunt bedienen. Al onze producten zijn ‘child safe’ en uit te voeren in maar liefst 400 kleuren!

Elektrische mogelijkheden hier

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

  • Ik geef KijkopGordijnen toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis