Stijladvies aan huis

Raamdecoratie Eindhoven

Voor raamdecoratie Eindhoven en omgeving bent u bij ons zoals de naam al zegt aan het juiste adres. Zeker omdat we een showroom in Eindhoven zelf hebben. Wij plaatsen alle gangbare soorten raamdecoratie vakkundig voor u in de regio. Dus ook als u in Nuenen, Best, Son en Breugel, Geldrop of Veldhoven woont kunnen we u van dienst zijn met al onze ervaring en expertise. Onze collectie raamdecoratie is te verdelen in de volgende soorten:

 Vooral houten jaloezieën en plisségordijnen zijn momenteel erg populair, dankzij hun natuurlijke uitstraling en praktische gebruik. Welke raamdecoratie u ook kiest: ze zijn van topmerken van Nederlandse bodem en ze worden op maat gemaakt voor een perfect resultaat in uw interieur.

Decoratieve raambekleding in alle soorten en maten

Wij hebben raamdecoratie in alle kleuren en uitvoeringen in ons assortiment. Qua materialen is de keuze ook uitgebreid in de deze collectie: van aluminium tot stof. De mogelijkheden zijn kortom erg groot. Daarom zullen wij u adviseren en inspireren, zodat u weet wat er allemaal mogelijk is en wat voor u uiteindelijk de beste keuze is. Dat doen we ook bij u thuis, wat de beste indruk geeft voor een gedegen advies. Is de keuze gemaakt? Dan leveren en plaatsen we de raamdecoratie die perfect past bij uw persoonlijke woonstijl en smaak.

Onze voordelen op een rij

  • Showroom in Eindhoven. Daarnaast in Deurne, Valkenswaard, Oss & Ammerzoden.
  • Gratis stijladvies aan huis of in showroom
  • In Nederland gefabriceerd: kwaliteit en snelle levering
  • Laagste prijs garantie
  • Complete montageservice

Contact of vrijblijvende offerte raamdecoratie op maat

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte om te weten wat raambekleding op maat kost, geheel afgestemd op uw wensen? Neem dan gerust contact op met ons. We kunnen het u vertellen.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje.