Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn de laatste jaren geëvolueerd tot een zeer populaire vorm van raamdecoratie. Ze zijn dan ook enorm veelzijdig in gebruik en kennen heel wat mogelijkheden naar afwerking toe.

Paneelgordijn

De paneelgordijnen van KijkopGordijnen zijn uitermate geschikt als raamdecoratie voor grote glaspartijen of als scheidingswand om een ruimte op te splitsen. Bovendien geven ze uw interieur een eigentijds en stijlvol karakter.

Het systeem van een paneelgordijn

De panelen worden in de sporen van een aluminium rail gehangen. Het aantal sporen varieert van twee tot vijf en biedt ruimte voor minimaal twee en maximaal tien panelen. Bij het openen en sluiten van het systeem (met een trekstang, koord of elektrisch) schuiven de panelen voor elkaar. Voor de stoffen is er een uitgebreide keuze uit verschillende stijlvolle stoffen: transparant, uni, dessin, verduisterend, brandwerend, zonwerend en zelfs strings.

Voor wie trendsettend wil zijn in zijn interieur is onze paneelgordijn collectie een aanrader. Paneelgordijnen worden ook wel Japanse panelen genoemd. Doordat u de panelen helemaal dicht of open kunt schuiven, bepaalt u zelf de hoeveelheid licht en privacy in uw kamer en ontstaan er bijzondere lichteffecten. Combineer transparante stoffen met niet transparante stoffen voor nog meer speels licht effect.

De voordelen van een paneelgordijn

 • Paneelgordijnen zijn ideaal voor grote ramen en tuindeuren
 • Te gebruiken als kamerscheiding
 • Voor het optimaal afstemmen van het paneelgordijn op uw interieur, kunt u verschillende panelen in één gordijn combineren
 • Panelen van gordijnstoffen en stringkoorden zijn hand wasbaar
 • Door de eindeloze variaties heeft u altijd een uniek product
 • Doordat de panelen van stof afzonderlijk verschuifbaar zijn, kunt u uw interieur iedere dag voorzien van een nieuw gezicht
 • Met een paneelgordijn op maat geniet u optimaal van uw uitzicht en de lichtinval

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

 • Ik geef KijkopGordijnen toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees hier de privacyverklaring.
 • 100% maatwerk
 • 100% kwaliteit
 • 100% meetgarantie
 • Advies aan huis

Beste klant,

Onze showroom is geopend op: 

Maandag 10:00 – 17:00

Dinsdag 10:00 – 17:00

Woensdag Gesloten (vestiging Deurne)

Woensdag 10:00 – 17:00 (Vestiging Eindhoven)

Donderdag 10:00 – 17:00

Vrijdag 10:00 -17:00

Zaterdag 10:00 – 17:00

Zondag gesloten

 

U kunt binnen deze openingstijden gewoon binnenlopen zonder afspraak.

Wilt u zekerheid dat er voldoende tijd is om u goed te helpen maak dan een afspraak door hieronder uw gegevens in te vullen.

https://www.kijkopgordijnen.nl/contact/

Hierop bellen wij u terug en plannen wij samen met u een afspraak in.

Of door te bellen met 0493-380 069.

Wij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag van 10.00 tot 17.00uur.