Stijladvies aan huis

Gordijnen voor de serre kopen

Meer lichtinval en een prachtig uitzicht op de tuin. De grote ramen van een serre brengen comfort in ieder huis. Raamdecoratie is in een serre echter geen overbodige luxe. De vele ramen bieden namelijk weinig privacy en bescherming tegen de zon.

Ben je op zoek naar gordijnen voor in jouw serre? Kijk op Gordijnen is dé specialist op het gebied van raamdecoratie. Met een breed assortiment aan raambekleding voor serres en erkers bieden onze adviseurs een oplossing voor ieder vraagstuk. Neem gerust contact op voor een persoonlijk stijladvies aan huis of maak een showroomafspraak.

De voordelen van gordijnen in een serre

Een serre kenmerkt zich door prachtige grote raampartijen. Ideaal wanneer je behoefte hebt aan meer daglicht in je woning of de ruimte (optisch) wilt vergroten. Toch heeft het grote glasoppervlak ook een keerzijde. Op dagen dat de zon volop op het glas schijnt, kunnen de temperaturen in je woning hoog oplopen. Met gordijnen in je serre, kun je het zonlicht weren of filteren en blijft het binnen aangenaam koel.

Naast het weren van zon, bieden gordijnen en andere raambekleding in je serre meer voordelen:

  • Isolerend effect
  • Verduisterend effect
  • Meer privacy
  • Sfeervolle uitstraling

gordijnen serre

Soorten raamdecoratie voor in de serre

In een serre is raambekleding dus onmisbaar. Wil jij jouw serre voorzien van raamdecoratie? Dan zijn er verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. De meest populaire oplossingen voor een serre zijn:

Plisségordijnen

Een stijlvolle, trendy sfeer in je serre? Die creëer je gemakkelijk met plisségordijnen. Een plisségordijn is een rolgordijn dat bestaat uit een strak geplooide stof. De stof vouwt zich als een harmonica wanneer je het gordijn optrekt. Een groot voordeel is dat plisségordijnen geschikt zijn voor veel ramen in een serre, zelfs voor de binnenkant van het dak.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een stijlvolle keuze in elke serre. Of je nu van een strakke inrichting houdt of liever gaat voor een romantisch interieur, een rolgordijn past altijd. Er is namelijk een grote variëteit aan kleuren en stofsoorten. Extra handig zijn de mogelijkheden voor verduisterende stoffen of screenstoffen. Een rolgordijn is ook geschikt voor het serre dak.

Gordijnen

Houd je van de knusse uitstraling van gordijnen? Ook gordijnen kun je ophangen in een serre. Met deze raambekleding haal je extra warmte en gezelligheid in huis. Je hebt de keuze uit verschillende soorten stoffen en uit meerdere plooiopties. In combinatie met vitrages, zorgen de gordijnen helemaal voor een sfeervolle look in je serre.

Aluminium of houten jaloezieën

Naast gordijnen, zijn ook aluminium of houten jaloezieën een geschikte keuze. Jaloezieën zijn eenvoudig te bedienen en bieden een flexibele oplossing voor je serre. Speel met de lichtinval door de lamellen open of dicht draaien en bepaal zelf hoeveel zicht je hebt door de jaloezieën omhoog of omlaag te schuiven. Zowel standaard ramen als openslaande ramen en deuren kunnen voorzien worden van jaloezieën.

gordijnen serre - Duette top down bottom up.

Serre raambekleding van Kijk op Gordijnen

Ben je op zoek naar sfeervolle raambekleding om jouw serre te verfaaien? Kijk op Gordijnen helpt je graag aan raamdecoratie die volledig aansluit op jouw wensen. We hebben een uitgebreid assortiment aan gordijnen, jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen en andere raambekleding. Al deze sfeermakers zijn van een hoge kwaliteit en leverbaar voor een betaalbare prijs.

Stijladvies aan huis

Geen serre is hetzelfde, daarom kijken onze specialisten altijd naar wat het beste past bij jou en jouw serre. En zeg nou zelf: een goed stijladvies kan het beste bij jou thuis, in jouw interieur. Onze adviseurs komen daarom graag langs om je te voorzien van passend advies. Uiteraard kunnen we ook alles vakkundig inmeten.

Stijladvies aan huis? Neem contact op!

Heb je interesse in een persoonlijk stijladvies of wil je meer weten over onze gordijnen en andere raamdecoratie voor de serre? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kun je ook een afspraak maken in een van onze showrooms.