Stijladvies aan huis
Gordijnen Op Maat Den Bosch

Gordijnen op maat Den Bosch gezocht? Dan zit u bij ons zoals de naam aangeeft helemaal goed. Wij monteren alle soorten gordijnen vakkundig en snel in de hele regio Den Bosch, vooral vanuit ons filiaal en showroom te Ammerzoden. Onze grote en diverse collectie gordijnen is te verdelen in de volgende soorten:

 Vooral plisségordijnen zijn momenteel erg populair, dankzij hun natuurlijke uitstraling en praktische gebruik. Welke soort gordijn u ook kiest: ze zijn van topmerken van Nederlandse bodem en ze worden op maat gemaakt voor een perfect resultaat in uw interieur.

Gordijnen in alle soorten en maten

Wij hebben gordijnen in alle kleuren en uitvoeringen in ons assortiment. Qua materialen is de keuze ook uitgebreid: van aluminium tot stof. De mogelijkheden zijn kortom erg groot. Daarom zullen wij u adviseren en inspireren, zodat u weet wat er allemaal mogelijk is en wat voor u uiteindelijk de beste keuze is. Dat doen we ook bij u thuis, wat de beste indruk geeft voor een gedegen advies. Is de keuze gemaakt? Dan leveren en plaatsen we de raamdecoratie die perfect past bij uw persoonlijke woonstijl en smaak.

Onze voordelen op een rij

  • Drie grote showrooms in Deurne, Eindhoven & Ammerzoden.
  • Gratis stijladvies aan huis of in showroom
  • In Nederland gefabriceerd: kwaliteit en snelle levering
  • Laagste prijs garantie
  • Complete montageservice

Contact of vrijblijvende offerte gordijnen op maat

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte om te weten wat gordijnen op maat kosten, geheel afgestemd op uw wensen? Neem dan gerust contact op met ons. We kunnen het u vertellen.