Het dubbel plissé is een multi-functionele vorm van raamdecoratie.

Dubbel plissés van KijkopGordijnen kunnen in elk interieur gebruikt worden. We hebben een breed scala aan modieuze dubbel plissé raamdecoratie. Het kleur- en motieven aanbod is eindeloos. Een groot pluspunt van een dubbel plissé is dat deze vorm van raamdecoratie uitermate geschikt is voor elk type raam: gewone verticale ramen, trapezeramen, boogramen, dakramen, verandadaken, erkers en lichtkoepels.

Voordelen

Dubbel plissés zijn de ideale raamdecoratie voor iedere denkbare raamsituatie.

Perfecte klimaatbeheersing

Gebruiksvriendelijk product

Warmte werend, vocht- en vuilafstotend

De kwaliteiten van een dubbel plissé

In een dubbel plissé vindt u allerlei kwaliteiten: van transparant naar half transparant tot verduisterend. Bepaalde kwaliteiten zijn zelfs voorzien van een dun laagje aluminium waardoor deze niet alleen verduisterend zijn, maar tegelijkertijd ook een zeer hoge isolatiewaarde hebben. Zowel in de zomer als in de winter: warmte wordt binnengehouden in de winter en buiten gehouden in de zomer, waardoor de dubbel plissés als zonwering zeer interessant zijn voor o.a. verandadaken. Naast de gewone manuele bediening met koord of greep is het ook mogelijk om een dubbel plissé elektrisch te bedienen met een schakelaar of met afstandsbediening.

Maatwerk

Dubbel plisségordijnen op maat komen volledig tot hun recht als het gaat om functionaliteit en decoratie. Het product vormt een elegante kruising tussen gordijnen en jaloezieën. Met een dubbel plissé bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval met behoud van uw privacy en laat u uw ruimte sfeervol tot leven komen. Door de mogelijkheid om zowel een verduisterende stof als een transparante stof in één product te plaatsen, vormen dubbel plisségordijnen een perfect product voor de slaapkamer. Spelen met licht, vormen en kleuren; het kan allemaal met dubbel plisségordijnen. Het top-down/bottom-up systeem geeft altijd een uniek en speels effect. Zo creëert u toch privacy terwijl het licht bijvoorbeeld van boven de kamer in kan.

 Alle voordelen van een dubbel plissé

 • Perfecte klimaatbeheersing; een energiebesparend product
 • Dubbel plissés zijn de ideale raamdecoratie voor iedere denkbare raamsituatie
 • Een stijlvol, strak, trendy en bovenal een gebruiksvriendelijk product dat gemakkelijk te onderhouden is
 • Met een dubbel plissé bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval met behoud van privacy
 • Warmtewerend, vocht- en vuilafstotend, beeldschermgeschikt en vlam vertragend
 • Van onder naar boven te openen en van boven naar onder

Elektrische mogelijkheden hier

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

 • Ik geef KijkopGordijnen toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees hier de privacyverklaring.
 • 100% maatwerk
 • 100% kwaliteit
 • 100% meetgarantie
 • Advies aan huis