Stijladvies aan huis
Vloerbedekking Weert

Vloerbedekking Weert gezocht? Bij ons zit u dan goed: wij hebben als vloerenlegger al veel klanten in heel Midden-Limburg geholpen aan de vloer van hun dromen. We leggen alle gangbare soorten vloeren:

Vooral laminaat en PVC vloeren zijn erg populair. Dit zijn namelijk hoogwaardige vloeren die sterk zijn. Ze zijn verder verkrijgbaar in ontzettend veel motieven. Voor ieder interieur is er dan ook wel een passende vloer. Ook qua onderhoud zijn dit gebruiksvriendelijke vloeren.

De andere soorten vloeren hebben echter ook hun specifieke voordelen. Wij kunnen u vertellen welke vloer (of combinatie) welke het beste is voor u, op basis van uw wensen, behoeften, budget en onze eigen check list.

Ook doen wij traprenovatie en trapbekleding. Wij kunnen kortom complete vloerbedekking voor u verzorgen.

Onze voordelen op een rij

  • Drie grote showrooms in Deurne (vloeren), Eindhoven & Ammerzoden.
  • Gratis stijladvies aan huis of in showroom
  • In Nederland gefabriceerd: kwaliteit en snelle levering
  • Laagste prijs garantie
  • Complete montageservice

Vrijblijvende inspiratie en advies

Wilt u een vloer laten leggen door een vakman in de regio? Alleen heeft u zo nog geen idee wat een mooie vloer is? Laat u dan door ons inspireren. Wij kunnen u laten zien welke soort vloer het mooiste past bij uw interieur en woning en niet te vergeten gebruik. Voor iedere stijl hebben we in ieder geval een passende vloer. Dus of u nu een klassiek, landelijk of modern interieur heeft: wij kunnen u van dienst zijn.

Contact

Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op met ons.

 

PVC vloer Weert laten leggen/legservice