Stijladvies aan huis

Op zoek naar raamdecoratie in Deurne?

Als u in de omgeving Deurne woont en opzoek bent naar maatwerk raamdecoratie van hoge kwaliteit, dan bent u aan het juiste adres.

Wooninrichting Deurne

Aan de Doctor Huub van Doorneweg in Deurne vindt u op nummer 24C dé raamdecoratie winkel van Brabant. KijkOpGordijnen heeft hier een prachtige showroom waar u inspiratie kunt opdoen op het gebied van gordijnen en raamdecoratie.

Bij ons vind je onder andere plissé gordijnen, jaloezieën van hout en aluminium,  duo-rolgordijnen, rolgordijnen, shutters, verticale lamellen, paneel gordijnen, vouwgordijnen en nog veel meer.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn zowel praktisch als stijlvol. Met rolgordijnen verduister je in een handomdraai je huis of slaapkamer. Bij KijkOpGordijnen vind je zowel duo-rolgordijnen als normale rolgordijnen. Duo-rolgordijnen bestaan uit twee delen: een verduisterende stof en een transparante stof. Met duo-rolgordijnen kun je dus eenvoudig 3 soorten lichtinval creëren:

  • Volledig duister dankzij de verduisterende stof
  • Licht maar toch afgeschermd door de transparante stof
  • Of volledige lichtinval wanneer het rolgordijn helemaal is opgerold.

In onze showroom in Deurne kun je verschillende voorbeelden van rolgordijnen bekijken.

Rolgordijn

Lamellen

Verticale lamellen worden gezien als tijdloos. Ze zijn niet alleen praktisch maar passen daarnaast in vrijwel iedere woonruimte. In één handomdraai doseer je het zonlicht in je woning.

De lamellen zijn te verkrijgen in verschillende materialen zoals aluminium, pvc en kunststof. Daarnaast kun je de lamellen op maat laten maken en eventueel zelfs een elektrisch bedieningsmechanisme toevoegen.

Vouwgordijnen

In de collectie van KijkopGordijnen vind je vouwgordijnen op maat gemaakt van verschillende stoffen als Korrel, Fresno, Leno, Baltimore, Otis, Molton, Bilboa en nog veel meer. Daarnaast kun je ook kiezen voor een specifieke soort voering:

  • Een semi-transparante voering
  • Een verduisterende voering in het wit
  • Een verduisterende voering in kleur

Door de grote keuze aan afwerkingen kun je het vouwgordijnen geheel naar eigen wens laten maken.

Raambekleding bij KijkOpGordijnen

Dus bent u opzoek naar raamdecoratie in Deurne, twijfel dan niet om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Wij hebben een ruime keuze aan raambekleding. Bij ons bent u er zeker van dat u gordijnen en andere items vindt die complementair zijn aan de rest van uw interieur. U kunt ook bij ons terecht voor eventuele tips voor uw wooninrichting.

MAAK EEN AFSPRAAK STIJLADVIES AAN HUIS