Stijladvies aan huis

Gordijnen Oss Met Montageservice

Gordijnen Oss gezocht? Dan bent u bij ons zoals de naam al zegt aan het juiste adres. Vanuit onze gordijnenwinkel in Oss op de Kromstraat 77 bedienen we klanten in de hele regio, zoals Schaijk, Geffen, Lith, Berghem en Heesch. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten gordijnen en binnen zonwering op maat, inclusief montageservice. We verzorgen het kortom van A tot en met Z voor. Onze grote en diverse collectie gordijnen is te verdelen in de volgende soorten:

Met name plisségordijnen zijn momenteel erg geliefd. Dankzij hun natuurlijke uitstraling en praktische gebruik. Welke soort gordijn u ook kiest: ze zijn van topmerken van Nederlandse bodem en ze worden op maat gemaakt voor een perfect resultaat. Of u nu een landelijk, modern of klassiek interieur heeft, wij hebben de gordijnen perfect passen in uw interieur.

Gordijnen in alle soorten en maten

Wij hebben gordijnen in alle kleuren en uitvoeringen in ons assortiment. Qua materialen is de keuze ook uitgebreid: van aluminium tot stof. De mogelijkheden zijn kortom erg groot. Daarom zullen wij u adviseren en zeker ook inspireren. Zodoende weet u wat er allemaal mogelijk is en wat voor u uiteindelijk de beste keuze is. Dat doen we ook bij u thuis, wat de beste indruk geeft voor een gedegen advies. Is de keuze gemaakt? Dan leveren en plaatsen we de gordijnen of zonwering die perfect past bij uw persoonlijke woonstijl en smaak.

Onze voordelen op een rij

  • Showroom te Oss. Daarnaast ook in Eindhoven, Ammerzoden, Deurne, Venray en Valkenswaard.
  • Gratis stijladvies aan huis of in showroom
  • In Nederland gefabriceerd: kwaliteit en snelle levering
  • Laagste prijs garantie
  • Complete montageservice
  • Goede reviews

Contact of vrijblijvende offerte gordijnen op maat

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte om te weten wat gordijnen op maat kosten, geheel afgestemd op uw wensen? Neem dan gerust contact op met ons. We kunnen het u vertellen.