Stijladvies aan huis

Vloeren

In onze showrooms kunt u diverse vloeren op groot formaat zien. Tevens kunnen we u de voor en nadelen van elk type vloer demonstreren. Zo kunnen we u goed helpen met het kiezen van het juiste product voor uw woning.

PVC vloeren

Pvc vloeren staan bekend als kwalitatief goede vloeren met zeer veel keuzen in motieven & kleuren. van visgraat tot Hongaarse punt van betonlook tot houtlook als u kiest voor PVC heeft u ruime keus. tevens is een pvc vloer waterbestendig, vuilafstotend, slijtvast, duurzaam en de vloeren voldoen aan de strenge milieu- en gezondheidsnorm van de EU A+ label en E1-norm voor VOC uitstoot.

Bekijk ons assortiment

Tapijt vloeren

Uw woning warm & gezellig aankleden? Dan kiest u voor tapijt. Tapijt voelt warm aan in de voeten werkt isolerend & geluid dempend. tevens zijn tapijten tegenwoordig UV-bestendig chloor-bestendig & vuil werend. ons tapijt is voorzien van PRODIS EN GUT keurmerken.

Bekijk ons assortiment

Vinyl vloeren

Duurzaam, voordelig geluidsdempend en kamerbreed vinyl is op rollen van 2, 3 & 4 meter breed verkrijgbaar zo kunt u vrijwel elke ruimte naadloos voorzien van vinyl. Vinyl is een Nederlands product en wordt geproduceerd in Coevoorden conform ISO 14001  Tevens is dit product FTALAATVRIJ (weekmaker vrij).

Lees meer

Linoleum / Marmoleum vloeren

97% natuurlijk 72% herwinbaar en 43% recyclebaar marmoleum/linoleum bestaat uit Jute vlas, hard kalksteen en houtmeel. Dit zijn allemaal natuurlijke producten welke we kunnen hergebruiken als marmoleum. Linoleum / marmoleum is op rollen van 2 meter breed leverbaar, deze banen kunnen we af lassen zodat dit product naadloos gelegd kan worden.

Linoleum / Marmoleum is een Nederlands product en wordt geproduceerd in Coevoorden conform ISO 14001 Tevens is dit product FTALAATVRIJ (weekmaker vrij)

Safestep / Surestep vloeren

Safe step antislip vinyl wordt veel b2b gebruikt, dit is een uitgebreide antislip vloer die voldoet aan de veiligheid eisen voor een groot aantal toepassingen. deze gehele collectie voldoen of overtreffen de eisen van de Europese norm en Britse Health & safety executive (HSE) Deze vloer is voorzien van een gekalanderde rug daardoor kan deze vloer zeer hoge belasting verdragen. tevens daardoor is de indrukbestendigheid zeer goed. Deze rus is voor 70% gemaakt van gerecycled materiaal waardoor dit een zeer milieuvriendelijk product is. Er zijn diverse antislip waarden van R10 tot zelfs R12, tevens zijn er veel dessins mogelijk, van houtdessins tot abstracte vloeren. Let op dit product wordt in banen van 2 meter breed geleverd. Deze banen kunnen we af lassen.

Safestep/Surestep is een Nederlands product en wordt geproduceerd in Coevoorden conform ISO 14001  Tevens is dit product FTALAATVRIJ (weekmaker vrij)

Laminaat vloeren

Laminaat is in Nederland het meest verkochte vloer product. Dit is een product wat u doormiddel van een klik verbinding makkelijk zelf kunt leggen. Laminaat is opgebouwd uit diverse lagen waardoor het een stabiel product is met een zeer harde toplaag. Laminaat is het product wat het dichtste bij een echte houten vloer komt in sommige gevallen is het niet eens te onderscheiden van echt hout. Er zit een zeer groot kwaliteit verschil tussen de diverse soorten en merken laminaat vloeren. Wij van Kijk Op gordijnen hebben voor u dan ook al een voorselectie gemaakt van enkel de betere kwaliteiten! Doordat laminaat een zeer ver doorontwikkeld product is raden wij u altijd aan dit product te overwegen. Let wel voor een goed resultaat dient u niet te bezuinigen op een passende ondervloer.

laminaat Helmond laten leggen/legservice