Stijladvies aan huis
Dé oplossing voor uw gordijnen en raamdecoratie

Stijladvies, Meting en Montageservice bij u aan huis:

Bent u op zoek naar de perfecte gordijnen of raamdecoratie die passen bij de stijl van uw interieur? Wilt u graag professioneel advies over kleuren, materialen en stoffen? Zoekt u een betrouwbare partner die niet alleen meet, maar ook monteert bij u aan huis? Dan bent u bij www.kijkopgordijnen.nl aan het juiste adres! Met onze uitgebreide expertise in stijladvies, metingen en montage bieden wij een complete service om uw ramen te transformeren.

Waarom kiezen voor Stijladvies?

Het kiezen van de juiste gordijnen of raamdecoratie kan soms overweldigend zijn. Er zijn zoveel verschillende opties qua kleuren, materialen en stoffen dat het moeilijk kan zijn om een weloverwogen keuze te maken. Daarom biedt www.kijkopgordijnen.nl een professioneel stijladvies aan. Onze ervaren stylisten komen bij u thuis om samen met u de mogelijkheden te bespreken en uw persoonlijke smaak en voorkeuren in kaart te brengen. Op basis hiervan kunnen zij gericht advies geven dat aansluit bij uw interieur.

Onze showrooms: Inspiratie opdoen

Naast onze diensten aan huis hebben wij ook 6 showrooms verspreid over Nederland waar u terecht kunt voor vrijblijvend advies. Hier kunt u inspiratie opdoen door diverse gordijn- en raamdecoratiestijlen te bekijken en te voelen. Onze professionele adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Meten is weten: Professionele metingsservice

Een correcte meting is essentieel voor een perfecte pasvorm van uw gordijnen of raamdecoratie. Bij www.kijkopgordijnen.nl nemen wij deze verantwoordelijkheid graag op ons. Onze ervaren meetexperts komen bij u thuis om nauwkeurige metingen uit te voeren. Zo kunnen wij garanderen dat uw nieuwe gordijnen of raamdecoratie perfect passend zullen zijn.

Montageservice: Gemakkelijk en professioneel

Nadat de gordijnen of raamdecoratie op maat gemaakt zijn, biedt www.kijkopgordijnen.nl ook een montageservice aan huis. Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat alles netjes en veilig geïnstalleerd wordt, zodat u zonder stress kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Kwaliteit en service staan voorop

Bij www.kijkopgordijnen.nl streven we naar de hoogste kwaliteit in producten én service. Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten die hoogwaardige materialen leveren, zodat uw gordijnen en raamdecoratie lang meegaan. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat.

Waarom kiezen voor www.kijkopgordijnen.nl?

– Stijladvies aan huis door ervaren stylisten

– 6 showrooms verspreid over Nederland voor vrijblijvend advies en inspiratie

– Professionele metingsservice voor een perfecte pasvorm

– Montageservice bij u aan huis, zodat u geen omkijken heeft naar de installatie

Kortom, bij www.kijkopgordijnen.nl bent u verzekerd van een complete service op het gebied van stijladvies, metingen en montage. Wij maken het kiezen en realiseren van uw nieuwe gordijnen of raamdecoratie gemakkelijk en stressvrij. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek één van onze showrooms om te ontdekken hoe wij uw ramen kunnen transformeren!

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje.