Stijladvies aan huis

Raamdecoratie Venray

Raamdecoratie Venray gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, omdat we een showroom in Venray hebben. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten raamdecoratie, met montageservice. We verzorgen het kortom van A tot en met Z voor een complete oplevering. Klik op soorten raamdecoratie voor ons ruime assortiment. Ook als u in Overloon, Boxmeer, Vierlingsbeek of Horst woont kunnen we u natuurlijk helpen aan de raamdecoratie van uw dromen.

Of u nu houten jaloezieën of lamellen wenst, wij leveren en montere ze. Plisségordijnen zijn momenteel erg geliefd. Dankzij hun natuurlijke uitstraling en praktische gebruik.

We werken verder met topmerken van Nederlandse bodem. En de raamdecoratie wordt op maat gemaakt voor een perfect resultaat. Of u nu een landelijk, modern of klassiek interieur heeft: wij hebben de raamdecoratie die perfect past in en bij uw huis inrichting.

Ook gordijnen in alle soorten en maten

Wij hebben zoals onze naam al aangeeft ook gordijnen in alle kleuren en uitvoeringen in ons assortiment. Qua materialen is de keuze tevens ruim: van aluminium tot stof. De mogelijkheden zijn kortom ruim. Daarom zullen wij u adviseren en zeker ook inspireren. Zodoende weet u wat er allemaal mogelijk is en wat voor u uiteindelijk de beste keuze is. Dat doen we ook bij u thuis, wat de beste indruk geeft voor een gedegen advies. Is de keuze gemaakt? Dan leveren en plaatsen we de gordijnen of zonwering die perfect past bij uw persoonlijke woonstijl en smaak. Zie gordijnen op maat voor de huidige collectie.

Onze voordelen op een rij

  • Showroom en winkel te Venray. Daarnaast ook in Eindhoven, Deurne, Ammerzoden en Valkenswaard.
  • Gratis stijladvies aan huis of in showroom
  • In Nederland gefabriceerd: kwaliteit en snelle levering
  • Laagste prijs garantie
  • Complete montageservice
  • Goede reviews