Stijladvies aan huis

PVC Vloer Oss

Zoekt u een PVC vloer en bent u woonachtig in Oss of omgeving? Zoals Geffen, Lith, Schaijk, Berghem of Heesch? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres als complete woninginrichter in de regio. Vanuit onze vloerenwinkel in Oss zelf doen we dit voor zowel particulieren als bedrijven in de hele regio Maasland. We leggen PVC vloeren in alle stijlen. Dus of u nu een klassiek, landelijk of juist modern interieur heeft: wij leggen een perfect passende PVC vloer. Veel gekozen motieven zijn:

 • PVC houtlook: eiken, naaldhout
 • PVC betonlook
 • Visgraat
 • Tegels

Wij leggen vloeren van het Nederlandse kwaliteitsmerk Belakos. Dit merk staat voor de hoogste kwaliteit.

Voordelen PVC vloer

PVC-vloeren zijn momenteel erg populair en geliefd. Dit materiaal heeft namelijk veel voordelen die andere vloersoorten niet kennen. Hieronder staan ze opgesomd voor u.

 1. Veelzijdig in gebruik

PVC-vloeren zijn allereerst veelzijdig. Ze kunnen in praktisch ieder vertrek of woonruimte gelegd worden: van woonkamer tot keuken. En dat in allerhande motieven en kleuren, zodat de vloer ook perfect past in uw interieur.

 1. Lange levensduur

PVC-vloeren zijn verder zeer sterk en slijtvast. Een dergelijke vloer staat dus garant voor jarenlang woongenot.

 1. Realistische houtlook/betonlook

Door de realistische prints en afwerking zie én voel je het verschil nauwelijks met vloeren van hout, natuursteen of beton.

 1. Kind- en diervriendelijk

Een PVC-vloer voelt warm aan, is geluiddempend, vochtbestendig en comfortabel. Ideaal als u kinderen of huisdieren heeft of bij ander intensief gebruik.

 1. Onderhoudsvriendelijke vloer

PVC is tevens eenvoudig qua onderhoud. Stofzuigen en dweilen is al wat moet gebeuren voor een hoge hygiëne. Gemak dient de mens!

 1. Geschikt voor vloerverwarming

PVC en de dikte van de laag laten warmte goed door en is geschikt voor vloerverwarming. De vloer wordt door de goede geleiding snel warm en daardoor de ruimte ook. Dit zorgt voor een optimaal rendement en besparing op energie.

 1. Volledig en onbeperkt recyclebaar

Het gebruikte PVC is gemakkelijk, volledig en goed te recyclen. Het is daarmee ook een duurzame keuze. Misschien had u dat niet gedacht, maar het is wel zo.

Twee legmethodes: click of plak PVC

Binnen PVC vloeren is nog een onderscheid te maken naar de legmethode: klik of lijmen.

Click PVC

Een PVC clickvloer is ideaal als u een vloer wenst die u mee kunt nemen met een verhuizing. Dat is met deze vloer eenvoudig te doen. Handig als u bijvoorbeeld gehuurd zit.

Plak PVC

Een PVC plakvloer, oftewel een gelijmde vloer, is daarentegen vast. Grote voordeel is dat deze vloer dunner is, wat bij vloerverwarming ideaal is. Ook is het populaire visgraat motief alleen in deze variant verkrijgbaar.

Of u dus voor een click of lijmvloer moet kiezen hangt vooral af van verhuisplannen en of u vloerverwarming heeft. Wij kunnen hierin vrijblijvend adviseren. 

Onze voordelen op een rij

 • Showroom en vloerenwinkel in Oss zelf, dus om de hoek. Daarnaast ook vestigingen in o.a. Ammerzoden en Eindhoven.
 • Gratis stijladvies aan huis of in showroom
 • In Nederland gefabriceerd: kwaliteit en snelle levering
 • Laagste prijs garantie
 • Complete montageservice 

Contact of vrijblijvende offerte PVC vloer laten leggen

Wilt u een PVC vloer laten leggen? En wilt u meer weten? En wilt u een vrijblijvende offerte om te weten wat dit kost in uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact op met ons.

 

pvc vloer eindhoven laten leggen/pvc vloer deurne/ pvc vloer venray/ pvd vloer den bosch / pvc vloer oss /pvc vloer valkenswaard