Plinten

Een plint beschermt de uiteinden van zowel de vloer als de wand, maar bovenal maken plinten de woonruimte en vloer tot een mooi geheel.

Puntjes op de i met het plinten assortiment

Met de plinten van DeVloerenVan wordt uw vloer helemaal netjes afgewerkt. Plinten maken de woonruimte en vloer tot een mooi geheel, maar een plint is tevens ook praktisch. Een plint beschermt namelijk de uiteinden van zowel de vloer als de wand. Iedere plint heeft zo zijn eigen functie en uiterlijk en is beschikbaar in allerlei en hoogtes en vormen. Zoekt u plinten die de kamer optisch vergroten? Denk dan aan hoge plinten. Onze plinten zijn verkrijgbaar in 58 mm, 80 mm, 82 mm en 120 mm.

DeVloerenVan is onderdeel van KijkopGordijnen. Heeft u interesse in plinten en wilt u compleet ontzorgd worden? Bekijk dan DeVloerenVan website voor alle informatie en het uitgebreide assortiment!

www.devloerenvan.nl

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

  • Ik geef KijkopGordijnen toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis