Stijladvies aan huis
Gordijnenzaak Geldrop

Gordijnenzaak Geldrop gezocht? Dan zit u bij ons zoals de naam aangeeft helemaal goed. Wij monteren alle soorten gordijnen vakkundig en snel in de hele regio Eindhoven, dus ook in Geldrop en omgeving. Vooral vanuit onze filialen te Deurne en Eindhoven. Onze grote en diverse collectie gordijnen is te verdelen in de volgende soorten:

 Vooral plisségordijnen zijn momenteel erg populair. Vooral door hun natuurlijke look en praktische gebruik. Hoe dan ook, welke soort gordijn u ook kiest: ze zijn van Nederlandse topmerken en ze worden door ons op maat gemaakt voor een perfect resultaat in uw interieur.

Gordijnen in alle soorten en maten

Wij hebben gordijnen in alle kleuren en uitvoeringen in onze grote collectie. Wat betreft materialen is de keuze ook uitgebreid: van aluminium tot stof. De mogelijkheden zijn dus erg groot. Daarom zullen wij u adviseren en inspireren, zodat u weet wat er allemaal mogelijk is en wat voor u uiteindelijk de beste keuze is. Dat doen we ook bij u thuis, wat de beste indruk geeft voor een gedegen advies. Is de keuze gemaakt? Dan leveren en plaatsen we de raamdecoratie die perfect past bij uw persoonlijke woonstijl.

Onze voordelen op een rij

  • Drie grote showrooms in Deurne, Eindhoven & Ammerzoden.
  • Gratis stijladvies aan huis of in showroom
  • In Nederland gefabriceerd: kwaliteit en snelle levering
  • Laagste prijs garantie
  • Complete montageservice

Contact of vrijblijvende offerte gordijnen op maat

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte om te weten wat gordijnen op maat kosten, geheel afgestemd op uw wensen? Neem dan gerust contact op met ons. We kunnen het u laten weten.