Stijladvies aan huis
De woonkamer van

Anne en Vincent

Kwaliteit van Cedeko

In deze woning hebben we gekozen voor een kwaliteits-jaloezie van Cedeko, in dit geval de bamboe houten jaloezieën met een lamel breedte van 65mm deze houten jaloezieën zijn voorzien van een witte ladderband van 10mm breed.

Doordat er gekozen is voor een brede lamel is de afstand door de lamellen groter waardoor er veel licht in de woning komt.

Tevens zijn deze jaloezieën spraak gestuurd en voorzien van somfy motoren op accu. Hier is dus geen elektricien aan te pas gekomen.

Inbetweens

De Orlando van Holland Haag

Doordat er al een eiken vloer in de woning aanwezig was hebben we het advies gegeven voor een natuurlijk ogende inbetween. De Orlando van Holland Haag is hier perfect voor. Zoals u ziet valt deze inbetween perfect in de wave plooi.

Alles er op en er aan

Zoals u kunt zien hebben we niets aan het toeval overgelaten, We hebben deze inbetweens dan ook gemonteerd met een mooie design railroede van interstil, deze railroede is koord bediend zodat Anne & Vincent de gordijnen in 1 handomdraai kunnen openen.

Tapijt

Lekker warm aan de voetjes en tevens heel erg mooi! Het hoge kwaliteit karpet van Eurogros (De Twilight) is in deze perfect gecombineerd met de inbetween van Holland Haag. Ton Sur Ton

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje.