Shutters

Shutters zijn sfeervol, functioneel en gemakkelijk in onderhoud. Bovendien worden ze helemaal op maat voor u gemaakt. 

Een shutter is praktisch en bijzonder sfeervol

Wanneer u kiest voor de shutters van KijkopGordijnen, kiest u voor kwaliteit. Onze shutters zijn perfect afgewerkt, functioneel en duurzaam. Shutters worden ook wel vergeleken met louvredeuren. Het zijn houten luiken met verstelbare lamellen voor toepassing aan de binnenkant van uw woning. U regelt zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy. Klassiek, barok, modern, of landelijk; shutters passen in elk interieur. Met de keuze uit verschillende kleuren, lamelbreedtes en bedieningsvormen bepaalt u zelf de uitstraling. Shutters zijn sfeervol, functioneel en gemakkelijk in onderhoud. Bovendien worden ze helemaal op maat voor u gemaakt.

Oneindig veel mogelijkheden met shutters

Het is ook mogelijk om de shutters elektrisch te verstellen met een afstandsbediening. Bijvoorbeeld bij lamellen waar u moeilijk bij kunt, of voor extra comfort. Met de houten bedieningslat blijft het ook mogelijk om ze handmatig te bedienen. De shutters van KijkopGordijnen zijn zeer geschikt voor diverse toepassingen. Naast bij rechte ramen, kunnen onze shutters ook worden toegepast bij ramen met speciale vormen, deuren, in een kastenwand of als kamersplitsing. Hiermee kunt u een ruimte in tweeën splitsen. Met gesloten shutters vormen ze als het ware een muur en zijn het twee aparte ruimten. Wanneer de lamellen open zijn, trekt dit de ruimtes naar elkaar toe.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

  • Ik geef KijkopGordijnen toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis