Screens

Screens by kijkopgordijnen.nl Wist u dat wij ook screens voor de buiten zijde van uw huis leveren? Zowel Rits/Zip screens als normale screens en tevens voor op uw overkapping of veranda.

(Zip/Rits) screen
wordt gekenmerkt door zijgeleiders geïntegreerd in de stof en bescherming tegen zonlicht. Hierdoor kunnen we besparen op airconditioningkosten. De zonnestraling wordt tot 75% verminderd en daardoor worden de exploitatiekosten van het gebouw verlaagd. Een groot voordeel van screens is de mogelijkheid om glasoppervlakken te bedekken tot 5m breed of tot 15m2. Stoffen van hoge kwaliteit met een breed scala aan kleuren zullen onze esthetische indruk verdiepen.

ZIP/Rits is een perfecte belasting dankzij de schuifsluitingstechnologie is dit screen bestand tegen windbelasting tot 145 km / per uur. Het is ook een uitstekende bescherming tegen insecten en eventuele vervuiling b.v. op balkons, portieken of overkappingen.

Operationeel
– de screen’s kunnen zowel met een afstandsbediening als met een schakelaar worden bediend. Het is ook mogelijk om de screens te groeperen en een aandrijving met obstakeldetectiesensor te installeren.
Tevens kunnen we de screens voorzien van zonnepanelen & accu’s zodat er geen stroomvoorziening aanwezig hoeft te zijn.

Screens makkelijk zelf online bestellen?

https://www.kijkopwoninginterieur.nl/screens/

Nu 15% korting met deze kortingscode ” screen15% ”

Meer vragen over dit product? bel 0493-380069

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

0493 380 069
  • Ik geef KijkopGordijnen toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis