Horren

KijkopGordijnen biedt een talrijk assortiment van diverse soorten horren. Ze bieden de ideale oplossing om bijtende en stekende insecten buiten te houden.

plisséhor – deur

Een plissé hordeur is de ideale oplossing om bijtende en stekende insecten buiten te houden. Deze hordeur is een innovatief ontwerp. De hordeur van plissé is een combinatie van gevouwen gaas, zeer sterke stabilisatiekoorden en een aluminium frame. De hordeur is gemaakt van aluminium en hierdoor bestand tegen praktisch alle weersomstandigheden. De plissé hordeuren zijn zeer geschikt voor zowel binnen als buiten het huis. Een plissé hordeur is het meest gebruikte type hordeur.

 

Rolhor – deur

De rolhordeur is één van de meest comfortabele hordeuroplossingen die KijkopGordijnen biedt. Voor uw achterdeur, schuifpui en zelfs dubbel aangebracht voor bijvoorbeeld openslaande deuren. Het horgaas rolt op in een slanke, aluminium cassette. Daar kan het product gerust de hele winter opgeruimd in blijven zitten. 

 

Inzethor – raam

De meest bekende hor oplossing is een inzet hor. Deze is speciaal ontwikkeld voor kunststof raamkozijnen. KijkopGordijnen biedt een handig bevestigingssysteem, waardoor u de hor snel en gemakkelijk kunt plaatsen en verwijderen zonder boren of schroeven in uw kozijn.

 

Rolhor – raam

Vrijwel alle ramen kunnen permanent worden uitgerust met een rolhor. Een rolhor is ook uitermate geschikt voor ramen die buiten handbereik liggen. Bediening van de rolhor is in dit geval uit te voeren met een trekkoord.

 

Plisséhor – raam

Een plissé raamhor is een hor die u eenvoudig zelf kunt plaatsen. De plissé horren passen in vrijwel alle raamkozijnen, waaronder kiep-kantelramen. Onze plissé raamhorren op maat zijn van hoge kwaliteit. Het gevouwen gaas van de hor is geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstek zijn gezaagd. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst welke aan de uiteinden is voorzien van beweegbare magneetjes, waardoor deze op elke gewenste stand kan blijven staan. Geschikt voor zowel kunststof, aluminium als voor houten draai-kiepramen.

Voordelen

Voor elk raam en elke deur is er wel een geschikte hor. Bekijk het assortiment!

Innovatief ontwerp

Eenvoudig zelf te plaatsen

Oplossing voor elk interieur

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

0493 380 069
  • Ik geef KijkopGordijnen toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis