Het vloeren traject

21 mei 2019

Wist u dat we bij KijkopGordijnen ook pvc vloeren leggen?
Wij leveren dagelijks pvc vloeren in en rond Deurne.

Verloop van het traject:
U komt bij ons in de showroom en zoekt één of meerdere pvc vloeren uit die u mooi vind. Wij maken een inmeet afspraak en komen (vrijblijvend) bij u langs om de vloer in te meten en geven hierbij ook een montage en kleur advies. U krijgt dan ook direct de prijs.

Wanneer u akkoord gaat met de offerte gaan wij de vloer direct voor u bestellen.
Wist u dat wij een pvc vloer al met 2 weken bij u thuis kunnen leggen?
Zodra de vloer binnen is plannen we een afspraak om de vloer te egaliseren. Alvorens we dit doen, stofzuigen en primeren we de ondervloer. Houd er rekening mee dat u de vloer na egalisatie een halve dag niet mag betreden.

We laten de egaline één dag uitharden. Waarna we de vloer opschuren en waar nodig nog wat bijsmeren. Dan gaan we de vloer uitzetten zodat deze er kaasrecht in komt te liggen. Zodra we dit gedaan hebben lijmen we de vloer in en gaan we de pvc vloer leggen.

Wist u dat u na het leggen van de vloer direct over de pvc vloer kunt lopen? Wacht wel even met het plaatsen van zware objecten zoals bijvoorbeeld de kast en de tafel.

Meer informatie over het leggen, onderhoud en het opstookprotocol zijn te vinden via onderstaande links. U kunt natuurlijk ook binnenlopen in onze showroom of telefonisch contact opnemen via 0493-380069.

Bij www.kijkopgordijnen.nl & www.devloerenvan.nl werken we met diverse grote merken zoals Moduleo, M-flor, Belakos, Jab, Therdex, Bodiax, Saffier en Prodinex.

Dus bent u opzoek naar een vloer? en woont u in de regio Deurne, Asten, Bakel, Helmond, Someren, of Gemert en heeft u een pvc vloer nodig aarzel dan niet en kom gerust eens bij ons langs. We maken graag een afspraak!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

  • Ik geef KijkopGordijnen toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis