Garagedeuren

Er is een ruime keuze mogelijk in kleuren en motieven. Voor een maximale luxe ervaring mag een afstandsbediening niet ontbreken.

De garagedeur; een verlengstuk van uw huis

Tegenwoordig is de garage niet langer meer een bijgebouw, maar wordt deze steeds vaker gebruikt als verlengstuk van het huis. De garagedeuren van KijkopGordijnen zijn goed geïsoleerd en zien er ook nog eens modern uit. Er is een ruime keuze mogelijk in kleuren en motieven. Een houtstructuur is een must voor de een, terwijl een ander toch echt een strakke sectionaal deur wil. Loopt u vaak in en uit uw garage? Dan is de loopdeur een echte aanrader. 

Veilig en beveiligd

Beveiliging en een perfecte afsluiting van een garage is een must en geeft u een rustig gevoel. Sleutels altijd kwijt? Een bekend probleem, maar gelukkig zo opgelost. De garagedeur kunnen wij uitvoeren met een sleutelschakelaar of met een pincodeschakelaar. Voor een maximale luxe-ervaring mag een afstandsbediening niet ontbreken. Bij iedere elektrische aandrijving krijgt u minimaal één afstandsbediening om de deur te openen of te sluiten. Er zijn diverse mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

  • Ik geef KijkopGordijnen toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis

Beste klant,

Door de aanhoudende drukte blijven wij enkel op afspraak geopend.

Dit om u als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.

U kunt een afspraak in plannen door het contact formulier in te vullen op de website.

https://www.kijkopgordijnen.nl/contact/

Hierop bellen wij u terug en plannen wij samen met u een afspraak in.

Of door te bellen met 0493-380 069.

Wij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag van 10.00 tot 17.00uur.