Elektrisch comfort

Bij KijkopGordijnen kunnen we alle soorten raamdecoratie automatiseren. Er zijn diverse besturingsopties en prijsniveaus. Voor kwaliteit en gebruiksgemak!

Het volledige potentieel van elektrisch comfort

Bij KijkopGordijnen luisteren we naar de wensen van onze klanten. We beperken ons daarom niet alleen tot traditionele oplossingen, maar we zijn continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve producten. Bij KijkopGordijnen kunnen we alle soorten raamdecoratie automatiseren. Aandrijving via het lichtnet of met een batterij biedt diverse voordelen en prijsniveaus. Daarnaast is er de keuze uit verschillende besturingsopties: afstandsbediening, wandschakelaars, timers of sensoren. Kortom alles voor gebruiksgemak en kwaliteit. Het volledige potentieel van elektrisch comfort wordt dan ook benut in onze producten. Een motor kan in praktisch elk type raamdecoratie worden ingebouwd. De motoren worden weggewerkt in het raamdecoratiesysteem, zodat u niet eens merkt dat er een motor in zit.

De motoren in de raamdecoratie kunnen door worden ingebouwd in elk type raamdecoratie. Deze worden weggewerkt in het raamdecoratiesysteem, zodat u niet eens merkt dat er een motor in zit. Uw elektrische raamdecoratie is compleet wanneer deze is uitgerust met een motor, een stroomvoorziening en een afstandsbediening.

  • Veilig voor kinderen doordat er geen trekkoordjes meer nodig zijn.
  • Elektrische raamdecoratie werkt soepeler en blijft daardoor langer mooi.
  • Instelbare voorkeuren; ook ideaal bij lastig bereikbare/hoge ramen.
  • Het gemak van sensor en instelbare tijdfunctie.
  • Bediening via smartphone.

Advies aan huis

Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils. Van kwalitatieve budgetproducten tot de luxe en meer geautomatiseerde uitvoeringen. Kom inspiratie opdoen in één van onze showrooms of laat u adviseren aan huis door onze gecertificeerde interieurontwerpers. De inrichting en het kleurgebruik in uw woning is van belang om een goed advies te kunnen geven. U hoeft zelf niets in te meten, dit doen wij. Ontzorgen van A tot Z is één van onze krachten. Zo nemen wij onze stalen mee om samen met u te bekijken wat het beste bij u en de ruimte past. Wij hebben speciaal voor u een assortiment samengesteld uit verschillende A-merken die wij direct bij de fabriek inkopen zodat wij tot 50% goedkoper kunnen leveren dan onze concurrentie. Wij zetten ons ervoor in dat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop, in de wetenschap dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

 

 

Voordelen

Privacy en comfort en met één druk op de knop

Door automatisering blijft raamdecoratie langer mooi

Geen trekkoorden, dus veiliger voor kinderen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

  • Ik geef KijkopGordijnen toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis