Aluminium jaloezieën 16 mm

De 16 mm shutter is een uitermate stijlvolle optie die tevens ook de goedkoopste optie is. De 16 mm jaloezie heeft een strakke en moderne uitstraling doordat deze is uitgevoerd met koord dat in diverse kleuren te bestellen is.

Aluminium jaloeziën 

De aluminium jaloezie is een tijdloos en stijlvol product
Aluminium jaloezieën op maat zijn geschikt voor elk interieur. U zult versteld staan van onze mogelijkheden! Een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit; een aluminium jaloezie geeft de meest ideale lichtregulering.
Van licht tot donker, u bepaalt het zelf met één simpele beweging! Hiermee doseert u exact de intensiteit en de richting van het zonlicht dat uw kamer binnenkomt. Kortom, de mogelijkheden bij KijkopGordijnen zijn eindeloos.

De diversiteit van de aluminium jaloezie
De aluminium lamellen zijn verkrijgbaar in een effen uitvoering, geperforeerd, met een parelmoereffect en met dessin. U kunt daarnaast kiezen uit de verschillende lamelbreedtes. Elektrische bediening van het systeem is ook mogelijk met een schakelaar of met een afstandsbediening.

De opties van 16 mm aluminium jaloezie
De jaloezieën van KijkopGordijnen komen voor in verschillende breedtes. De 16 mm shutter is een uitermate stijlvolle optie die tevens ook de goedkoopste optie is. De 16 mm jaloezie heeft een strakke en moderne uitstraling doordat deze is uitgevoerd met koord dat in diverse kleuren te bestellen is. Voor de bediening kan worden gekozen voor koord of bediening door middel van een ketting.

Aluminium jaloezieën 25 mm 

Aluminium jaloezieën 35 mm 

Aluminium jaloezieën 50 mm 

Aluminium jaloezieën 70 mm 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

  • Ik geef KijkopGordijnen toestemming om de gegevens die zijn ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees hier de privacyverklaring.
  • 100% maatwerk
  • 100% kwaliteit
  • 100% meetgarantie
  • Advies aan huis

Nieuwjaarsactie